Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit jelent a Joker termék az...

Mit jelent a Joker termék az Oriflame számlán?

Figyelt kérdés
Már a második Oriflame számlámat kapom, az előzőn és ezen is volt olyan dllog, amit én nem rendeltem. Elé van írva h Joker. De ugyanúgy fizetek érte :s Ez hogy van, vagy miért? Légyszives magyarázza már el nekem valaki, hogy miért van ez. Nem drága, de nem állunk jól ki van számolva, hogy mennyit kell majd fizetnem erre egy ezressel több. Jó, nem sok de nekem nincs munkám még, anyukámtól kell pénzt kérnem ha több mint amire számítottam.
2009. jan. 1. 22:16
 1/4 A kérdező kommentje:
elírtam: dolog. - az első sorban.
2009. jan. 1. 22:17
 2/4 anonim ***** válasza:
11%

Hat igy szivatnak mindenkit. Miert fizetted ki? 1000 Ft-ot, mire? Na, jol atvagtak! Persze nemcsak tegedet. De gondolom mindenkinel probalkoznak.

Ezt toluk kellene megkerdezned, ha neten rendelsz toluk, akkot neten, ha a katalogusbol, akkor pedig aki a katalogust viszi neked, tole!!! Ne engedd magadat atverni, azert ez megiscsak vicc!!!

De kitol vetted at a termeket, postan?

Mert gondolom ha a tanacsado notol, akkor rakerdeztel volna, nem?

Remelem eletedben soha egyetlen fillert sem fizetsz ki masnak feleslegesen!

Azonnal irjal nekik e-mailt, es kerd vissza a penzedet, vagy ha nem kuldik, akkor kerjel valamint az ertekeben, ugye mar 2000 Ft-rol van szo?!

Ne engedd magadat hogy hulyenek nezzenek!

2009. jan. 2. 06:56
 3/4 anonim ***** válasza:
78%

Az előző tök hülyeség!

A joker termék azért van kitalálva, hogy ha nem éri el a megrendelésed a 150 pontot, akkor postaköltséget illetve házhoz szállítási díjat kellene fizetned! Ha megveszed a Joker terméket, akkor nem kell! A Joker termék ára jóval olcsóbb, mintha a katalógusból vennéd meg, csak egy pl. katalógusban 1599.-, de ha ez a joker termék, akkor 699.-

Minden hónapban más a joker termék. Tehát vagy kiadsz fölöslegesen a postaköltségre pénzt, vagy kifizeted ugyan, de kapsz is érte valamilyen terméket.

Bizonyára amikor leadtad a rendelést nem figyelted! Máskor légy körültekintőbb!

2009. jan. 2. 07:55
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Első kicsit félreérthette a helyzetet, de nem baj :)

Igazából én még csak most léptem be szóval még nem postán kapom a dolgokat hanem a nőtől, aki beléptetett. És nem is én adom le a rendelést, vagyis neki adom oda és ő adja le. Nekem még nem nagyon lett elmagyarázva semmi, azért kérdeztem itt.

Akkor ez végül is jó dolog. Mármint ezt a pénzt amúgy is kifizetném így legalább kapok érte valami ajándékot :)

Éjjel nem aludtam, ezen gondolkoztam h miért lehet, az volt a leglogikusabb, hogy talán nem vettem elég sok mindent és azért tettek hozzá.

DE így már értem, köszönöm szépen.

Remélem nemsokára mindennel tisztában leszek én is.

2009. jan. 2. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!