Mit jelent a Joker termék az Oriflame számlán?
Hat igy szivatnak mindenkit. Miert fizetted ki? 1000 Ft-ot, mire? Na, jol atvagtak! Persze nemcsak tegedet. De gondolom mindenkinel probalkoznak.
Ezt toluk kellene megkerdezned, ha neten rendelsz toluk, akkot neten, ha a katalogusbol, akkor pedig aki a katalogust viszi neked, tole!!! Ne engedd magadat atverni, azert ez megiscsak vicc!!!
De kitol vetted at a termeket, postan?
Mert gondolom ha a tanacsado notol, akkor rakerdeztel volna, nem?
Remelem eletedben soha egyetlen fillert sem fizetsz ki masnak feleslegesen!
Azonnal irjal nekik e-mailt, es kerd vissza a penzedet, vagy ha nem kuldik, akkor kerjel valamint az ertekeben, ugye mar 2000 Ft-rol van szo?!
Ne engedd magadat hogy hulyenek nezzenek!
Az előző tök hülyeség!
A joker termék azért van kitalálva, hogy ha nem éri el a megrendelésed a 150 pontot, akkor postaköltséget illetve házhoz szállítási díjat kellene fizetned! Ha megveszed a Joker terméket, akkor nem kell! A Joker termék ára jóval olcsóbb, mintha a katalógusból vennéd meg, csak egy pl. katalógusban 1599.-, de ha ez a joker termék, akkor 699.-
Minden hónapban más a joker termék. Tehát vagy kiadsz fölöslegesen a postaköltségre pénzt, vagy kifizeted ugyan, de kapsz is érte valamilyen terméket.
Bizonyára amikor leadtad a rendelést nem figyelted! Máskor légy körültekintőbb!
Köszönöm a válaszokat.
Első kicsit félreérthette a helyzetet, de nem baj :)
Igazából én még csak most léptem be szóval még nem postán kapom a dolgokat hanem a nőtől, aki beléptetett. És nem is én adom le a rendelést, vagyis neki adom oda és ő adja le. Nekem még nem nagyon lett elmagyarázva semmi, azért kérdeztem itt.
Akkor ez végül is jó dolog. Mármint ezt a pénzt amúgy is kifizetném így legalább kapok érte valami ajándékot :)
Éjjel nem aludtam, ezen gondolkoztam h miért lehet, az volt a leglogikusabb, hogy talán nem vettem elég sok mindent és azért tettek hozzá.
DE így már értem, köszönöm szépen.
Remélem nemsokára mindennel tisztában leszek én is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!