Hogyan kaphatnék objektív véleményt a fogyásom eredményéről? F
Dióhéjban a sztori annyi, hogy az elmúlt pár hónapban 30kg-ot adtam le és nem tudom, hogy folytassam-e a fogyókúrát. Magyarán arra lennék kíváncsi, hogy női szemmel túl kevés vagy túl sok az eddigi "eredmény".
Adná magát a lány ismerőseimnek a véleményének a kikérése, de amikor kövér voltam, akkor is azt mondták, hogy rendben vagyok. Tehát tőlük biztosan nem kapnék objektív véleményt.
Én a helyedben magamat ítélném meg. Én is voltam már 20 kilóval több mint amennyi most vagyok, sok nő azt mondta, hogy tök jó vagyok így, sok meg azt, hogy az se állna rosszul ha vékonyabb lennék.
Most vékony vagyok és sok nő azt mondja, hogy neki jobban tetszenek a testesebb pasik.
Sosem fogsz tudni belőni egy olyan alakot ami minden nőnek pont az ideális, ne foglalkozz ezzel.
"de amikor kövér voltam, akkor is azt mondták, hogy rendben vagyok"
Nem akarták a szemedbe vágni, hogy kövér vagy, ennyi történet. Az ismerősök véleménye sosem objektív :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!