Mert a férfiak olyan szépen?
Szerintem ez egyénenként változó. Emlékszem, gyerek voltam, anyukám helyes, de átlagos arcú volt, barátnője volt nekem a "szép néni", gyönyörű arc, nagyon szép arc arányok.
Ők is más városba költöztek, mi is, aztán találkoztunk, már 70-esek: A szép barátnő nagyon boszisan öregszik, kifejezetten ronda lett szegény, az arcvonásai is. Anyukám pedig egy finom arcú idős hölgy lett. (Anno a biosz tanárunk mondta, hogy mitől függenek ezek, csak már nem emlékszem, rég volt.)
A csúnya talán erős szó, de a nőknél teljesen más az öregedés, mint a férfiaknál.
Egy nő kb. 16-25 kora között van a csúcson (ami a kinézetét illeti), ekkora legvonzóbbak a férfiak számára, 30 éves koruktól már masszív lejtmenet.
Pont ezért van ennyi frusztrált 30as nő. És ezért ennyire kényes téma az nőknél, mert nem akarnak szembesülni azzal, hogy egyre kevesebb előnyt és figyelmet kapnak a férfiaktól.
Ráadásul a magyar nők többsége eléggé lepukkant, löttyedt, egy többnek is néznek ki a koruknál. Sokszor észben sem tartanak előrébb, mint egy 22 éves egyetemista lány.
Egy férfi viszont 45 évesen is simán kapós lehet 20 éves lányoknál, ha magabiztos, igényes és van kiállása.
4-es vagyok.
Egyébként minél rosszabb vkinek az életmódja, annál jobban látszik rajta az öregedés.
A magyarok többsége borzasztóan táplálkozik, alig sportol, ráadásul az igényesen öltözködő magyar nő is fehér holló kategória.
Nem feltétlenül, csak nőknél, ha valaki fiatalon igazán szép, akkor feltűnőbb az öregedés. Leginkább a "mihez képest" a különbség, egy 10/10-es férfi a többi férfi közül ugyan kiemelkedhet, de ettől még sosem lesz annyira szép látvány, mint egy vonzó nő, ezért az öregedés is egy nőnél lesz átlagban észrevehetőbb.
Egy nő 18-25 éves kora között néz ki a legjobban.
Egy férfi 25-40 éves kora között.
Minden ami ezen a koron túl van az már csak hanyatlás. Kinek gyorsabban - kinek lassabban. Ráncok, őszülés, zsírpárnák - senkinek se tesz jót.
#4 Ne haragudj, de egy 20 éves lányt sem ismerek, aki önszántából, puszta vonzalom miatt egy 45 éves pasival randizna :DDD
Ilyen nincs :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!