Jó pasinak számítok?
Ha megyek az utcán szinte minden csaj rám néz sok ideig. Van olyan is hogy elmegyek egy lánycsapat mellett és megfordulnak. Magas vagyok,jól öltözködöm, figyelek az egészségemre. Sportoltam egész életemben,sportos testalkatom van.
Soha nem volt még barátnőm, soha nem kezdeményeztem még egy nőnél sem.
Nos, lehet.
Próbálj meg ismerkedni.
Minden csaj téged néz, egész lánycsapatok fordulnak utánad, de soha nem volt még barátnőd.
Na persze.
Vagy aszexuális vagy, vagy meleg, vagy kamu a történeted.
Ha így lenne ahogy írtad, akkor már csak statisztikailag is egy-két lány kezdeményezett volna nálad, sőt inkább azt mondnám, hogy akár "erőszakkal" fel is szedtek volna.
Szociálisan én is borzasztó analfabéta voltam 20-as éveim elején, de kellően jól néztem ki ahhoz, hogy legalább egyszer egy csaj "összeszedjen". Mondjuk abból komoly kapcsolat is lett.
Utána megtanultam legalább normál mértékben szocializálódni, viszont a külsőm olyan szinten leromlott, hogy már nem érdeklem a nőket.
Szóval ha tényleg utánad fordulnak, akkor vagy annyira jó pasi vagy, hogy biztosan be is próbálkoznak nálad, vagy csak szimplán van rajtad valami különleges, röhejes, vicces ami miatt megnéznek.
#5 A mai csajok legtöbbje fél kezdeményezni egy fullos pasinál.
#6 Köszi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!