Milyen gyakran és hogy kell szőrteleníteni ffi lábakat?
Kamasz fiú vagyok és le szeretném szedni a lábaimról a szőrt,utálom mivel nagy és szeretek nylonharisnyát hordani,azt meg ugye nem szép szőrösen.
Gondolom jóval jobb érzés szörtelenül felvenni harisnyát, eddig csak télen hordtam,de most nyár végén szeretnék rövidnadrághoz felvenni.
Szóval milyen praktikák vannak amivel nem macerás annyira és mire figyeljek oda? Köszönöm szépen 🙂
Túl vagyok rajta, nem volt egyszerű azért, főleg a térdemnél,hátsó combomnál nem is láttam mit csinálok,kitekeredve is voltam😉.
De azért sikerült,2 helyen megvágtam magam, eléggé vérzett, sikerült elállítani,lefertőtlenítettem.
De amúgy jó érzés így szőrtelenül,fekszem az ágyban és az is más teljesen, sokkal jobb érzés így szőrtelenül,tapintása is kellemes a lábaimnak😊.
Nekem Blue3 Gillett van,ez jön be.
Jól tetted hogy megcsináltad. Így legalább érzed menyivel jobb érzés szőrtelenül. Én a karomat is, meg minden mást is borotválom, ott is ugyanígy sokkal kellemesebb érzés.
Ha szereted a feszülős farmert, harisnyát, futónadrágot, akkor fel fog tűnni, hogy azokat is sokkal kellemesebb érzés hordani szőrtelen lábbal. :)
Igen valóban nagyon jó, vettem fel harisnyát ma mert hűvös volt és az is sokkal jobb érzés így szőrtelenül 😊. Szeretem igen a passzos nadrágokat is.
Intim részek kívül máshol nem akarom, így is elég macerás.
Azért 1 hét alatt eléggé látható már a szőr,de már 4 nap múlva éreztem, hogy nem olyan sima a lábaim.
Van olyan módszer amivel ritkábban kell szőrteleníteni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!