Másnak is vastag a combja? Mit lehet tenni ellene?
Figyelt kérdés
Alapjáraton vékony vagyok, de az utóbbi ébekben nagyon megvaskosodott a combom és kicsit naranvsbőrös. Mit lehet ez ellen tenni? Emiatt egyel nahyobb nadrágokat is kell vennem.2023. aug. 28. 19:24
2/10 anonim válasza:
Sport + (még inkább) diéta. Ennél többet nem tehetsz. A narancsbőr ellen próbálhatsz krémeket használni, de a többségük sajnos nem sokat ér.
4/10 A kérdező kommentje:
19,6 kg
Lehet híztam 1-2 kg-ot.
2023. aug. 28. 19:51
5/10 A kérdező kommentje:
Nem kg, BMI
2023. aug. 28. 19:51
6/10 anonim válasza:
Számold a bevitt kalóriát és járj el heti 2-3x 7km-t futni.
7/10 anonim válasza:
Lipoödéma és/vagy lymphoödéma is lehet, nézz utána ezen a néven. Ez nem elhízás, hanem egy önálló betegség: elsősorban a láb (később a kar) megduzzadása több fokozatban, a bőr redősödése ("narancsbőr"), idővel a bőr alatt fájdalom is jelentkezik. A lipoödéma lényegében a zsírszövet gyulladása, a lymphoödéma a nyirokrendszer betegsége. Főleg az előbbit, de gyakran a másodikat is ritkán diagnosztizálják helyesen, egyszerű elhízásként kezelik, ezért célzottan érdemes ránézni, hogy lehet-e neked is ilyen. .
8/10 anonim válasza:
Alapból mindenkinek vastagabb, a természet így "oldotta meg", Nekem sem tetszik, de ez van.
9/10 anonim válasza:
Szerintem meg szép és szexi. Nekem kifejezetten tetszik, ha valaki ilyen.
10/10 hosszúhajú válasza:
modell alkattal sem volt régen ropi combon, hanem szép formás. mikor hízni kezdtem, oda ment elsőnek. talán neked is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!