Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Az tényleg ciki ha egy pasinál...

Az tényleg ciki ha egy pasinál neylonszatyor van mikor megy valahová az utcán, táska helyett?

Figyelt kérdés
2023. aug. 26. 20:11
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
82%

Hát nem tudom.Járok bevásárolni és neylonszatyor van nálam.

Mégis mit kéne vinnem?Valami bivalybőrhátizsákot ,vagy kovácsoltvas pántos ládát halálfejekkel??

2023. aug. 26. 20:16
 2/11 A kérdező kommentje:
De ha nem kifejezetten vásárolni mégy hanem mondjuk orvoshoz. Vagy munkába, iyesmi.
2023. aug. 26. 20:20
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Régebben én is jártam ilyen szatyrokkal boltba. Nem táskába raktam a kenyeret, stb-t. Most csak azért nem ilyennel járok, mert átszoktam a textilszatyorra környezettudatosságból. Tartósabb is, meg természetes anyagból van, lebomlik.
2023. aug. 26. 20:22
 4/11 anonim ***** válasza:
66%
Munkába, orvoshoz minek cipelnék szatyrot?! Téli időben minden elfér a kabátzsebemben. Ilyenkor nyáron valóban hordok táskát, pénztárcának, iratoknak, telefonnak, stb. De ezeket eszemben nem lenne szatyorban tartani.
2023. aug. 26. 20:23
 5/11 anonim ***** válasza:
81%

Oda nem.Én egy bőr válltáskát hordok,amiben elférnek az irataim a pénztárcám telefon ,tablet,toll.

Neylon szatyrot vagy ilyen nagy bazi erősitett vászon szatyrot vásárláskor viszek.

Nem azért nem megyek dolgozni vele, mert ciki,hanem nem praktikus egy neylonszatyorba összedobálni a dolgaimat+a toll is kiszórhatja és az gáz lenne,mert nem egy olcsó vacakkal irok.

Mondjuk nem is nagyon látok neylonszatyorral közlekedni embereket.Mármint nem vásárlás alkalmával.

1#voltam

2023. aug. 26. 20:32
 6/11 anonim ***** válasza:

Én meg a #3-4 vagyok. Nekem is ilyesmi bőr válltáskáim vannak, mint az #5-nek. Kb A/5 méretű. Van barna és feketém is. Mindig az öltözékemhez jobban passzolót hordom.

Bár mostanában kezdek rászokni a hátizsákra is. Abból is most vettem, egy viszonylag kisebb méretű bőrből készült elegánsabb, igényesebb típust. Laptopnak is van benne hely kialakítva. Mostanában sokszor járok a városban biciklivel. Oda jobb, praktikusabb ez, hogy nem az oldalamon lóg. Na pl, ezért sem szatyorban viszem a cuccaimat. Biciklin maximum a kormányra tudnám akasztani. De biztonságosabbnak érzek egy táskát a személyes dolgaim, értékeim számára.

Mellékesen a kérdéstől függetlenül az 5-ös válaszáról jutott eszembe, hogy én tollat már szinte nem is nagyon használok. Legfeljebb akkor ha papír alapon kell valamit aláírni. Olyankor én is jobban szeretek sajátot használni. Van egy kabala tollam, ami nem egy drága különleges darab, de másnál nem láttam még hasonlót. Ez lassan 20 éve nálam van.

2023. aug. 26. 20:48
 7/11 hosszúhajú ***** válasza:
nekem ilyen eszembe nem jutna. a szatyrot nem a női osztályon tartják "uniszex"
2023. aug. 27. 02:03
 8/11 anonim válasza:

Vidéken lakom, nàlunk az idősebb férfiak (50+, illetve főleg 70-80 évesek) szoktak neylonszatyorban hozni iratokat/ leleteket az orvosi rendelőbe.

Ha beugrom a vàrosba nem nagyon szoktam senkit sem neylonszatyorral sétàlni, ha nem az üzletből jön ki.

Egyébként nem ciki, de nem tartom praktikusnak... Ahogy màs is ìrta könnyen szakad. Pàr ezer Forintért lehet venni normális uniszex/ FFI tàskàt, amiben lehet vinni az iratokat telefont, kulcsot stb..

2023. aug. 27. 15:37
 9/11 az agy ***** válasza:
MC Isti te vagy az?
2023. szept. 2. 01:32
 10/11 gergelice16 ***** válasza:
Cikinek nem ciki, de praktikusabb a táska. Azt nem kell fogni. Ha pedig még annyi cuccod sincs, valóban a zsebben a legegyszerűbb.
2023. szept. 2. 08:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!