Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen táska illik egy ilyen...

Milyen táska illik egy ilyen stílusú kabáthoz?

Figyelt kérdés
[link]
2023. aug. 19. 17:02
 1/5 A kérdező kommentje:
Csak én nem tudom elképzelni ilyen csajos, csini táskával?
2023. aug. 19. 17:20
 2/5 anonim ***** válasza:
Hat szerintem csak valami kis méretű nem illik hozzá. De lehet egy hátizsák is csajos.
2023. aug. 19. 17:54
 3/5 hosszúhajú ***** válasza:
a cipő és a farmer is mutatja hogy ez egy sportos szett, hátitáskával vagy sportos félvállassal - az sokat mond hogy a modellen mi van, az jó kiinduló pont és hát elég sportosan öltözött.
2023. aug. 19. 23:47
 4/5 A kérdező kommentje:
Én is elsősorban hátizsákkal tudom elképzelni. Sportos félvállas alatt pontosan mit értesz? Egyébként ilyen kabáttal magassarkút el sem tudok képzelni, pedig szokták úgy is kombinálni, azt maximum karcsúsított pufival működik szerintem.
2023. aug. 20. 11:28
 5/5 hosszúhajú ***** válasza:
igen túsarkúval már stíluskavarodás. olyan sportos félvállast ami nem egy női retikül hanem félvállas hátizsák: így keress rá.
2023. aug. 21. 00:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!