Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Érdemes combcsizmát vásárolni?

Érdemes combcsizmát vásárolni?

Figyelt kérdés
Kinéztem magamnak egy combcsizmát télre, de nem vagyok benne biztos, hogy megéri-e. Mennyire tartja magát egy ilyen? Sokat kell húzogatni? Mennyire harmónikásodik, gyûrõdik össze járás közben? A sípcsont felõli része bõr, a vádli textile ha ez számít.

2023. aug. 21. 09:51
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Sajnálom hogy csalódást okoztam a fetisisztáknak, de az én szempontjaim azok hogy melegítsen én ne csússzon le. Ha nem tetszik, verjétek ki másra. Köszönöm.
2023. aug. 21. 13:29
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

#4-es vagyok, szerintem így, hogy a hátulja elasztikus nem fog lecsúszni, és jól is néz ki. Bár jobban melegítene, ha bőr lenne hátul is, nekem személy szerint jobban is tetszene, de így cserébe annyira nem csúszik le.

Amúgy nem értem a kirohanásodat, kedves kérdező, egy olyan kommentet sem láttam, ami erre utalna, de az ilyen track csizmákat nem mindenki szereti.

2023. aug. 21. 15:19
 13/14 anonim ***** válasza:
26%
Idióta vagy, ki fetisiszta itt?
2023. aug. 21. 15:22
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Maxival is jól mutat, főleg ha térdig ki van vágva. Vagy egy nadrág, amely meg is tartja, de mivel az eleje bőr, a hátsó textil sem csúszna le.

Midivel is jó lehet.

2023. aug. 23. 18:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!