Melyik szőrtelenítési technika vált be nektek a legjobban?
Különösen az érdekel, hogy mit használtok a hónaljnál és odalent. Én eddig mindkettőnél szőrleszedő krémet használtam, de nem tart sokáig a simaság, szóval érdekelne valamilyen tartósabb megoldás. Epilátorral próbálkoztam (a lábamon azt használom) és az kegyetlenül fájt.
Illetve mit ajánlanátok a sima talp és sarok eléréséhez?
Nekem a borotva. Mindig rommá vagyok miatta pontozva 0%-ra, de akkor is az vált be nekem :D 2 perc alatt kész és nem fáj.
Talp-sarok témára nem tudok mit mondani, nekem nem kell azzal semmit csinálnom.
Borotva. Gyantát próbáltam, a sima és a cukor is leszedte a bőröm, a szőr meg ott maradt, hetekig gyógyult. Borotvával intimet hetente, hónaljat 2 naponta lekapom, semmi baja nincs.
Sarokra a Balea lábkrémét ajánlom és habkövet.
Bajusz, hónalj gyanta, kar, láb, intim pedig borotva. Egyrészt ezeken a részeken nem bírom a fájdalmat, plusz a karom minden gyantától nagyon csúnyán kipattog, pedig nem érzékeny a bőröm.
Sarokra pedig talpreszelő és lábkrém (Rossmannosat szoktam venni télen, ilyenkor nyáron pedig a dm-es Baleás kézkrémet használom).
Szőrtelenítésre hónalj-lab borotva+ipl(borotvabol bulldog márkájú van). Intim területen a nagyjat rövidre nyírom hajvágogeppel+esetleg gyanta vagy borotva a bikini vonal környékén.
A talpakra jó valamilyen hamlasztó(pl ordinary glikolsav, de más márka glikolsavja is jó) és éjszakára vastagon kend be testapoloval+húzz rá zoknit. Emellett rendszeresen reszeld pl habkovel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!