Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mivel/hogyan tudtok hatekonyan...

Mivel/hogyan tudtok hatekonyan lebarnulni?

Figyelt kérdés

En alapbol feher boru vagyok, mivel voros a hajam.. de semmi nem hasznalt meg eddig komolyabban.. nem szoktam leegni, van hogy direkt semmivel nem kenem magam. Elkezdtem hasznalni a barnito kremeket is, hiaba vagyok orakat a napon sincs eredmenye, vagy a vegen teljesen foltos leszek es az a melegvizzel mar le is jon..

A naptejet arcra szoktam hasznalni de szinten semmi, pedig nem magas faktoru, meg azt se bannam ha leegnek-mert az legalabb bebarnulna. Es altalaban mindig del korul vagy utana fekszek ki, nem mikor csak halovanyon sut, mert akkor tenyleg nem er sokat.

2023. aug. 15. 13:12
 1/2 anonim ***** válasza:
75%
Barnulás nem egészséges. Bőr károsodik, bőr rákot okozhat, nem is beszélve arról, hogy hamar elkezd ráncosodni a bőr az UVA miatt. Az önbarnító egy nagyon jó ötlet, ha barnább bőrt szeretnénk, viszont több fajta van, és van ami hamar szárad de ezért cserébe hamar lekopik és csúnyán. Olyat kell találnod ami lassan szárad ez álltal lassabban és egyenletesen kopik.
2023. aug. 15. 13:57
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom ki pontozza le folyton azokat a válaszokat amikben arról írunk, hogy a barnulás nem egészséges. 1-es válaszolóval teljes mértékben egyetértek azt leszámítva, hogy az önbarnító csúnyán kopik. Van ilyen igen, de ha folyamatosan van krémezve a bőr akkor nem fog egyenetlenül kopni. Én Dove-ot használok (szuper a hab is és a testápoló is), de a nem barnítós napokon sima testápolót.

Kérdező, inkább próbáld ki az önbarnítót, a hiedelmekkel ellentétben nem káros, semmi méreganyag nincs benne, ellenben az uv sugárzás nagyon is az. Öregíti és kiszárítja a bőrt, pigmentfoltokat okoz, roncsolja a szemet és nagyban növeli a bőrrák (melanóma, basalioma, laphámrák) esélyét.

2023. aug. 15. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!