Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért szeretnének a lányok...

Miért szeretnének a lányok manapság minél barnább bőrszínt? Miért vannak ennyire elmaradva más országoktól?

Figyelt kérdés
Észre sem veszik magukat és már konkrétan feketék vagy narancssárgák.Olyan csúnya,ráadásul hozzá párosul a fekete vagy platinaszőke szétroncsolt haj(esetleg póthaj).Kilógó has,ízléstelen smink,hamis táska,hegyes köröm.Az igényesség nem pénzkérdés.És főként nem a póthajnál kezdődik meg a szolinál.Én ezt nem értem.
2010. okt. 15. 10:08
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Igen a fehér bőr annyira elegáns.A barna bőr is szép, igazából az összhatás fontos,az legyen nőies.
2010. okt. 15. 10:36
 12/18 anonim ***** válasza:

Nekem is fehér a bőröm, mindig is zavart de kb 2 éve megváltozott a véleményem több srác is mondta hogy szép meg különleges és azóta megbarátkoztam vele azelőtt barnítókrémeket használtam mert szoliba sosem akartam menni, már látom hogy szebb a fehérebb bőr mint a szottyadt aszaltszilva barna...:S

20/L

2010. okt. 15. 10:37
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Régen a fehér bőr az eleganciát mutatta, azért használtak napernyőt a hölgyek, hogy ne érje őket a nap, mert ha kicsit is barnábbak lettek volna, akkor az eleganciájuk a mélybe veszett volna, hiszen csak a prolik és a parasztok voltak akkor barnák, akik a földeken dolgoztak.

Nekem is fehér a bőröm, bár nem hullafehér, mert nyáron azért kertben segédkeztem édesanyámnak, de alapjáraton irtózatosan fehér vagyok (a narancssárga lánykák mellett hullafehér :D). A barátom kicsit barna bőrű, de ő is azért, mert kint segédkezett az udvaron és hozzá képest.. áá :D mint egy sakktábla, komolyan :D de nem tudom.. ha barnább lennék egy fokkal, akkor lehet, hogy jobban néznék ki, de nem fogok azért szoláriumba járni...

Póthaj.. inkább megnövesztem a sajátom.. nyáron mellem alá ért a hajam, csak most muszáj voltam vágatni belőle, nem festem, maximum néha vasalom, de most már azt is ritkán, mert nincs erőm korábban felkelni, hogy kivasaljam :D

Sosem engedem, hogy kint legyen a hasam, a hájam, az akármim a ruhákból, amúgy se vagyok egy nádszál vékony, de azért figyelek arra, hogy ne "türemkedjen ki a hájam" és ne legyen kint a derekam, sminkelni is ritkán sminkelek, mert általában nincs rá időm, akkor is maximum szemceruza és szempillaspirál (alapozóra úgy igazán nincs szükségem, mert szép a bőröm). Nem hordok márkás cuccokat, azt veszem meg, ami megtetszik, a hegyes körömtől egyenesen kiráz a hideg, amúgy is műkörömellenes vagyok. Ahogy elnézem a fiatalságot, igen kevés ember van így vele, ahogy én :S

19L

2010. okt. 15. 10:54
 14/18 anonim ***** válasza:

én is nagyon fehér vagyok, szoktak is vele ugratni...de lebarnulni sem tudok, mert 5 perc alatt vagy vörösre égek vagy ki sem megyek a napra naptej nélkül. és sok pici anyajegyem van. már megbarátkoztam vele, sosem mennék szoliba. a barnítókrémtől pedig konkértan sárga lesz az illető. minidg arra gondolok, hogy ez elegáns, hiszen régen is a volt a szép, ha valaki nagyon fehér volt. nem vezsek fel olyan színű ruhákat, amik még jobban lesápasztanak, de sötétebb dolgokkal nagyon jó kontrasztot képez a világos bőr.

amúgy épp tegnap láttam egy csajt, pont úgy nézett ki, mait leírtál, de szerintem fel volt töltve a szája. és konkrétan narancssárga volt a feje. ha férfi lennék bottal sem piszkáltam volna meg, egyszerűen undorító. 10 év múlva meg olyen lesz a bőre, mint egy múmiáé.

2010. okt. 15. 11:17
 15/18 anonim ***** válasza:

Hát én most kicsit ellenzék leszek :)

Én minden évben járok szoliban kb decembertől áprilisig. Nyáron ugye napozom, illetve még ősszel meg tavasszal is lehet kicsit süttetni magam mikor pl kutyáimmal játszom, de télen nem éri elég fény a bőrömet, és ha nem szolizom hetente-kéthetente egyszer 10 percet akkor totál kipattog a hátam.

Műkörmöm van. Sosem tetszett, sosem volt, kb egy éve van, olyan munkám volt tavaly nyáron (balatoni büfé) ami teljesen tönkretette a körmeimet. Régen mindig szépen meg volt növesztve, erős volt, gondját viseltem, legalább átlátszóval mindig át volt húzva. De sajnos tönkrementek, törtek, lemezesek lettek stb. Uh nekem műkörmöm van. Természetes hosszal, ovális formával, fehér, gyűrűs ujjon kicsit díszítve. Sztem totál esztétikusabb, mint a kis széttöredezett, csonkok az ujjam végén.

A póthaj meg leopárd témához nem nagyon tudok hozzászólni mert szép hosszú dús hajam van uh nem érint, és tiszacipős övtáskás csaj vagyok :)

Jah zsír :P Sosem lóg ki semmi, sőt még rendesen kapok észosztást a barátnőimből, h mutathatnék kicsit több husit, mert a pasik többnyire elég primitívek :P És tényleg, ma miniben voltam állásinterjún (pincérnőnek uh azért kellett :P meg ez a mini kétszer akkora, mint az atompxcsaminik szal talán nem is mini...) és ahány pasival találkoztam, mindnek forgott a feje utánam, pedig ha nadrágban vagyok kb 1/3 nézett volna meg, mert nem vagyok egy nádszállány

kb ennyi :P

21 L

2010. okt. 15. 14:08
 16/18 anonim ***** válasza:
Azért sztem nem kell általánosítani-más országokban is van ennyi túlszolizott, narancssárgára barnított bőrű egyén meg olyanok, akik ízléstelenül öltözködnek. Egyébként én sem értem ezt a szolikultuszt... a túlzottan mesterségesen barna bőrszín senkinek sem áll jól-főleg ha hozzá ilyen hirtelenvörösre vagy platinaszőkére festeti a haját, neadjisten világos hozzá a szeme... (és akkor ehhez még persze jön a gagyi, rossz minőségű póthaj, a kilónyi csillogós vakolat, a magassarkú, amiben nem képesek járni, meg a hamisatvány "dizájner" cuccok, amiken 72-es betűmérettel van a márkanév...)
2010. okt. 15. 15:30
 17/18 anonim ***** válasza:
nézed a jersey shore-t? :D
2010. okt. 15. 18:08
 18/18 anonim ***** válasza:

a szolibarna bőrtől engem is kiráz a hideg, tökéletesen meg vagyok elégedve a fehér bőrömmel. más helyzet persze a természetes kreol bőr, az nagyon szép szerintem!

póthajról csak annyit, hogy nemrég vágattam le a hajam rövidre (ilyen Victoria Beckham-es, hátul rövidebb, elöl hosszabb), mindenki szerint jobban áll a hosszúnál, tehát egy ideig nem változtatok!=) a hajszínemet pár éve utáltam, de mára rájöttem, egész szép, inkább ápolom jó samponokkal, minthogy fessem.

műköröm: nem szeretem, és a sulinkban, mivel tesin főleg röplabdázunk, nem is igen ajánlott. ráadásul a kedvenc élénk lakkjaim rövid körmön jobban nézek ki.

öltözködésben mostanra csak kevés mintájú, visszafogottabb színű darabokat választok, az állatmintát nem igazán szeretem, nem áll közel hozzám. a stílusom ingadozó, hol sportosan csajos, hol egyszerűen nőies, de talán 14 évesen nem akkora probléma, ha nincs kiforrott stílusom. (azért igyekszem!=)

2010. okt. 15. 19:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!