Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Új Ariana Grande parfüm...

Új Ariana Grande parfüm érkezik, le fogtok rá csapni vagy a botránya miatt csak azért sem?

Figyelt kérdés

Cloud Pink:

[link]

Sok támadás érte az utóbbi időben, viszont a parfümjei eléggé népszerűek. Az illatjegyek között ott van az ananász is, ami elég szokatlan tőle.

2023. aug. 5. 19:45
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Volt botrány?
2023. aug. 8. 14:06
 12/23 anonim ***** válasza:
30%
Az a nő önmagában botrány.
2023. aug. 8. 15:10
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

11#, a legutóbbi az volt, hogy kiderült házasként kezdett a szintén házas filmbéli kollégájával (akivel egy filmben játszottak), Ethan Slater-el, aki 5 éve volt házas és egy éve született gyereke.

Gondolom a kérdező erre gondolt.

Sokan Ariana-t savazzák, holott a pasi is benne volt.

Szerintem mindketten hibásak.

2023. aug. 8. 20:14
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
#13 kösz, ezzel nem voltam képben.
2023. aug. 8. 20:38
 15/23 A kérdező kommentje:

#13: Igen, erre gondoltam. Több helyen olvastam kommenteket arról, hogy nem hajlandóak ezek után semmilyen hozzá kötődő terméket venni.

Egyáltalán nem vagyok rajongója, inkább közömbös, néhány száma tetszik, ha hallom a rádióban akkor végighallgatom. A legtöbb parfümje nekem túl édes, viszont a Cloud annyira tetszik, hogy már csak azt használom. Nem fogok emiatt új parfüm után kutatni ha ez jól bevált, de csak sima kíváncsiság miatt írtam ki a kérdést, hogy ti mit gondoltok.

2023. aug. 9. 11:20
 16/23 anonim ***** válasza:

Én is csak a Cloud-ot használom, mintában van Cloud 2.0, de mivel nagyon hasonlóak, így az Intense verziót nem veszem meg (csak ha a sima elfogy).

A többi parfümje annyira nem tetszik, hogy megvegyem egy egész üveggel.

A Mod Vanilla jó, de nagyon Cloud-os, csak több vaníliával és kókusz nélkül.

A Mod Blush is kellemes, de nem tetszik annyira hogy megvegyem.

Legfeljebb mintát szereznék belőlük.

A többi nem fogott meg.

Ha veszek is tőle Cloud-ot, nekem a 30, 50, pláne 100 ml üveg sok időre elég ha napi kétszer fújom is.

Így nem hiszem annyira támogatnám. (Vannak akik minden parfümjét, a limitáltat is megveszik mert rajongójuk).

De én el is tekintek attól, milyen a megítélése, zenéjét annyira nem hallgatom, 1-2 száma talán tetszik.

Lehet kifogásolható a személyisége, de többet letett az asztalra és legalább tehetséges, ellentétben pár botrányhősnővel akik csak attól híresek hogy híresek (lsd. Paris Hilton meg Kardashian klán).

Leszámítva 1-2 kivételt akitől nem vennék, én el tudok tekinteni attól, hogy híresség illata.

2023. aug. 9. 12:05
 17/23 anonim ***** válasza:

Pont kifogytam a sima Cloud-ból, amit nagyon szeretek magamra fújni az őszi esős időben, így mindenképpen kipróbálom. És ha már témánál vagyunk, a Cloud Intense-t is végre, mert úgy leakciózták, hogy ennyiért az életben nem kapom meg újra.

Ha tele lenne a Cloud-om üvege, kihagynám. Főleg, hogy a legtöbb hangyányi eltérésekkel full egyformának érzékeli a három illatot, max. tartósságban és intenzitásban lehetnek különbségek.

Meg szoktam venni Ariana illatait, de csak azért, mert jópofa kis komfort illatok a hétköznapokra.

Egyébként én is utálom a csaj személyiségét, de nem gondolom, hogy számottevően növelem a bevételét, ha 1-1 parfümöt veszek tőle.

2023. aug. 26. 15:03
 18/23 A kérdező kommentje:

Nekem is lassan kifogyóban van a sima Cloud, szerintetek érdemes megpróbálnom a Cloud Intense-t?

Ha tesztelitek a Pink Cloud-t és van kedvetek, leírhatnátok milyennek találjátok. :)

2023. aug. 26. 15:20
 19/23 anonim ***** válasza:

Engem abszolút hidegen hagy ez a botrány. Annyira, hogy most olvastam róla itt először a kommentben.

Külön tudom választani a kettőt.

Én ettől még szeretem az illatait és a zenéit.

A személyiségéről én kb. alig tudok valamit, még nagyon interjúban sem néztem meg őt beszélni, stb.

Nekem az Ariana parfümök az első olyan parfümök jelenleg, amik egy magasabb minőséget és árkategóriát képviselnek az eddig próbált illataim között.

Számomra a kedvenc a sima Cloud, de megszagoltam a napokban az összes illatot a teszterekből, és a Cloud Pink is nagyon megnyerő számomra.

Amikor kifújom, akkor kókuszos-édeskés, (rajtam jóval édesebb,mint a cloud), de ahogy telik az idő egyre jobban hasonlít az eredeti Cloudra.

A másik kedvencem a Sweet like Candy, amit szintén többször vettem már meg.

Az Ari nekem so-so volt, nem gondolom egy nagyon extra illatnak.

A Thank you, Next szerintem borzasztóan kapros lesz egy kis idő után, így azt el is adtam.

Most a Moonlight-tal szemezgetek, én azt kissé "hűvösebbnek" érzem magamon, és most egy ilyen illatra vágyom.

A R.E.M, Thank you Next 2.0, Cloud Intense, a két MOD, és a God is a Woman egyelőre várólistán vannak nálam. Valószínűleg majd ezeket is kipróbálom idővel.

2023. aug. 29. 11:00
 20/23 anonim ***** válasza:

Előző vagyok. Egyébként még mindig meglep az,hogy mások mennyivel jobban érzik rajtam a parfümöt,mint én magamon.

A napokban a Sweet like Candyt én már csak néha-néha éreztem, amikor kb 6 órával felfújás után kérdezték meg tőlem,hogy milyen parfüm van rajtam, mert isteni.

Valószínűleg ennyire megszokja az orrunk, hogy észre sem vesszük egy idő után. De jó tudni, hogy más érzi.

2023. aug. 29. 11:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!