Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szét áll a hajam mit lehetne...

Szét áll a hajam mit lehetne csinálni?

Figyelt kérdés

Sziasztok, Az a bajom hogy nekem nagyon dús,hosszú a hajam meg hát nem vékony szálú és hajmosás után nagyon durván dús és mindegyik hajszálam szétall nem úgy egybe hogy ilyen tincsekként szóval ha megfogom a hajam akkor a hajszálaim Szana szét vannak és elég Száraz a hajam ami pluszba zavar

Nagyon sokat foglalkozik a hajammal és már bánt hogy így néz ki

Használok rá Eucerin sampont

Utánna pantene balzsam+valami hajveg ápoló

És utánna syoss keratin boss hajpakolást

Hajszárítas után gliss sprayt és hajolajat tényleg foglalkozók vele kérlek adjatok tippet mit kezdjek vele nagyon sokat jelentene

Köszönöm előre is a válaszokat

2023. aug. 4. 21:52
 1/10 anonim ***** válasza:

Szia

Nekem hajszálkásodás ellen a Schwarzkopf Osis+ vált be. Azon belül is az egyenes hajra való. Hajmosás után kenek belőle a hajamra, nem kell leöblíteni, aztán beszárítom. Jól megmarad a beszárított fazon, nem lesz szögegyenes, tehát nem úgy egyenesít.

A hajolajak közül egyik se segített.

2023. aug. 4. 22:05
 2/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm ki fogom próbálni 😊
2023. aug. 4. 22:17
 3/10 anonim ***** válasza:

Fodrászkellékes boltban vettem.

(1. válaszoló voltam)

2023. aug. 4. 22:25
 4/10 anonim ***** válasza:

Mindig ilyen volt? Anyukádnak is ilyen?

Ha nem, akkor érdemes lenne hajvitamint szedni mert lehet valami vitaminhiány okozza.

Sajnos amúgy ennyi ápolás mellett azt kell mondjam, ez a te hajtípusod

2023. aug. 4. 23:43
 5/10 A kérdező kommentje:

Nekem alapból hullámos lenne a hajam csak nagyon zavarta ezért egy időbe sokat vasaltam aztán elkezdtem vizesen fésülni meg szárítás közbe fésülni és akkor kezdett ilyen lenni

Anyukámnak nagyon vékony szálú és szép a haja szóval nem tudom mi a gond :(

2023. aug. 5. 01:02
 6/10 anonim ***** válasza:
A vasalás eléggé árt a hajnak
2023. aug. 5. 02:00
 7/10 anonim ***** válasza:

Azert ilyen a hajad, mert valójában hullámos/göndör. Megfelelő technikával kell egyenesre szárítani, vagy megtanulni kezelni a göndörségét.

Vegyél professzionális termékeket, fodraszkellékesben.

A pakolást mindig a balzsam előtt használd. A pakolás mélyebben hidratálja a hajat, a balzsam pedig lezárja a hajszálak felületét. Balzzam után nincs értelme a pakolásnak.

2023. aug. 5. 13:35
 8/10 anonim ***** válasza:
Az alapján, amit írtál, legegyszerűbb lenne rövidre levágatni.
2023. aug. 9. 18:04
 9/10 A kérdező kommentje:
Nem szeretném mert imádom a hosszú hajat
2023. aug. 9. 20:06
 10/10 anonim ***** válasza:
Dehogy kell levágni. Meg kell tanulni kezelni.
2023. aug. 9. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!