Csak szerintem "menők" most a kreol bőrű, különleges lányok?
Úgy vettem észre a világosabb típusú lányok (világos haj,bőr),teljesen "kimentek" a divatból.
Minden fiúnak az ilyen kreol bőrű,barna szemű,természetes csajok jönnek be.Vélemény?
köszi :)
amúgy a természetesen barnákra gondoltam
szerintem nem
én ezt nem vettem észre. természetes kreolbőrűböl pedig kevésvan..vagy agyonszolizott vagy cigány(bocsi)
Szerintem emberi adottságok terén nem lehet divatról beszélni!! Ezt soha nem értettem, azért mert valaki fehér bőrrel, világos hajjal vagy esetleg kreol bőrrel sötét hajjal született nem lehet divatos??
Szerintem a divatot inkább ruházkodással lehet követni!!
Az hülyeség, hogy "kimentek" a divatból az ilyen típusú lányok...ez teljesen attól függ, hogy kitől kérdezed meg...mindenkinek más az ízlése!!
a divat szót is idézőjelbe akartam rakni.
én sem divatnak veszem ezt,csak hirtelen nem találtam rá más szót.köszönöm a válaszokat!
Én az ilyen "kreol bőrű,különleges lányok" közé tartozom. Régebben azt hittem, hogy a szőke, világos börű csajok a "menők",ahogy te írtad, de észrevettem, amit te is, hogy manapság egyre jobban kedvelik a latinosabb, egzotikusabb lányokat. Lehet, mert szexiknek, vagy tüzeseknek tűnnek. Nem tudom, de ezt a dolgot én is észrevettem. :)
És mielőtt még jönnének a kommentárok, hogy agyonszolizom magam, vagy pedig cigány vagyok... Nem. Természetes kreol bőröm van, nyáron nyilván sötétebb, de más lányokhoz képest télen is sötét a bőröm. És nem vagyok félvér, se cigány. Teljesen magyar vagyok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!