Szeretném, ha a párom venne magának egy új pénztárcát, mert az eddig általa használt már nagyon sok éves és van rajta szakadás vagy "repedés". Találtam is 2 olyat, ami minden igényének megfelel. Van rá pénze, de nem akar venni. Hagyjam annyiban?
Volt egy hátizsákja is régebben, már teljesen szétszakadt és vettünk neki egy újat, de az újat hónapokig! nem használta, az ott állt a szekrényben és a régi szakadtat hordta.
Végül nagy nehezen elkezdte használni az újat.
Nem értem, hogy a tényleg régi, szakadt cuccokhoz miért ragaszkodik?!
Azért ragaszkodik hozzájuk, mert hiába szarok és csúnyák, már megszokta őket.
Szóval ha nem b@sztatod folyton és nem akarsz felette anyáskodni, akkor téged is sokáig fog még használni, ha már meglesz az új 🤓
Azért használja a régit, mert nincs igénye egy újra. Ez pont ilyen egyszerű. Megszokta a régit, kötődik hozzá.
Nem tudom mit zavar az téged, hogy szakadt a tárcája.
Egyébként miért nem veszed meg te neki a tárcát? Lepd meg vele, úgy talán mint tőled kapott ajándék, szívesebben használná.
Egyébként meg: kérdezd meg, van-e igénye egy újabbra. Ha nincs, úgy nincs is min rugózni.
Egyáltalán nem "b@sztatom folyton". Utoljára május 30-ám volt erről szó (csak azért tudom, mert egy alkalmazásban váltottunk üzenetet és így rá tudtam keresni).
Azelőtt pedig nem is beszéltünk erről.
A hátizsákkal - amiről írtam a kiegészítő részben - pedig már tényleg úgy nézett ki, mint egy hajléktalan.
Akkor úgy néz ki, mint egy hajléktalan, nem tudsz mit csinálni, felnőtt ember.
Én a férjemnek szülinapjára vettem egy bőr pénztárcát, de ő egyből elkezdte használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!