OliverP.S kérdése:
SOS fültágítósok! Közel áll a fülcimpám a szakadáshoz!?
Figyelt kérdés
Sziasztok, az lenne a problémám hogy pár napja ki akartam szedni a fültágitó tunnelem a fülembol , de miközben kivettem leszakadt a fülcimpambol egy darab. Most alul papír vékony a fülcimpám, àtjön rajta a fény és közel van ahhoz hogy elszakadjon.
Mit tudok csinálni hogy visszanőljön az a rész? Vagy esélytelen és idő kérdése mikor szakad el?
2019. nov. 11. 00:02
1/4 anonim válasza:
Inkább hagyd, hogy beforrjon az egész. Később lassan nekikezdhetsz, esetleg egy új lyukkal.
2/4 anonim válasza:
Azzal már semmit. Én pont emiatt varrattam össze anno, 4 centis volt a lyuk. Imádtam, de a szakadás szélén állt. Annyit tudsz még, ha nem akarod az egészet bevarratni, hogy kisebbre varratod. Zagyvai Gábornál érdeklődj. De magától nem fog visszavastagodni meg ilyenek.
3/4 anonim válasza:
Így igaz, magától nem jön rendbe. Varrasd össze, vagy varrasd kisebbre és a gyógyulás után majd lassabban haladj a tágítással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!