Zuhanyzás után hány törölközővel törölköztök?
Nekem két nagy szokott kelleni, főleg ha hajat is mosok. Egy a felsőtestre, egy az alsóra.
Ez soknak számít vagy normális?
Másoktól hallottam, hogy csak egy naggyal mennek végig fentről lefelé. Én viszont 2-3 napig használom ugyanazt a törölközőt, ezért nem akarom másnap a fejem beletörölni olyanba amibe lent törölköztem.
Hagyd az ilyet. Az ilyen emberek nagyon sikertelenek és tehetségtelenek, ezért kell találniuk valami baromságot, amivel többnek érezhetik magukat másoknál, amihez a mai idióta világban még alátámasztást is kapnak hasonló hülyéktől. Ezeken csak nevetni kell és sajnálni őket.
kettot. egy a hajamra egy a testemre.
Viszont mondok egy storyt. par evvel ezelott nagyon fajdalmas kipirosodas es isznyu viszketes jott ram alul (no vagyok). nehany nap utan elmentem az orvoshoz aki azt mondta hogy mostantol csak semleges parfum es illatosito mentes mosakodot (intim) hasznaljak vagy Dove szappant ami nem szappan es mindezt NAPONTA EGY ALKALOMMAL LEGALABB 1 HONAPIG. vett kenet mintat, vert stb. az jott vissza a laborbol hogy a tulzott tisztalkodastol teljesen elvekonyodott a bor a huvelyemen ennek eredmenye volt a tunet ami addig fokozodott hogy amikor megtoroltem magam pisilies utan puha Wc papirral verzett a bor a huvelyemen. azota betartom amit mondott hasznaltam 1 honapig gyogykremet addigra jottem helyre. szoval ha lehet ne vigyuk tulzasba a tisztalkodast mert tobb kart csinalhatunk mint hasznot. Ha valaki nagyon nem akar torolkozot hasznalni lentre hasznaljon steril gezbol keszult kotozoanyagot ugy hogy ne dorzsolje magat hanem csak "tapogatva" az also testet. en nagyon megszenvedtem a tulzott tisztalkodast. Ha szukseges lehet hasznalni napkozben nedves torlokendot is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!