Ti a törölköző mindig ugyanazon részével törilétek meg az egyes testrészeiteket?
nálam így van:
-középső felső résszel, az arcomat és a hajamat
-szélső felső résszel a karomat
utána a hátamra dobom, az alsó szélső résszel megint a hajamat és a fülemet
a középső résszel a hátamat végigsuvickolom, és újra magam elé teszem, a középső résszel a hasam és mellkasam
középen ráharapok, hogy könnyebb legyen tartani, az alsó részekkel talpamat lábszáramat, a combomat, végül a f@rkamat és seggemet, ti hogy?
Egy kis törölköző van a hajamra, arcomra. Nagy törölköző a testemre.
A kádból kilépve a kicsivel megtörlöm az arcom, ha hajat mostam, akkor turbánba csavarom a hajam. A nagyot magamra tekerem. Aztán úgy a hátamra terítve törölközök. A széleivel-sarkaival a lábam, kezem. A közepével a hátam aztán az elülső részeim. Utoljára a popsit, majd a lábfejem.
Nekem is három törölközőm van.
Ha hajat mosok, a hajas törölköző az első, még a kádban a hajamra csavarom, különben semmit nem ér a többi törölközés a víztől csöpögő hajam miatt. Utána jön a kis törölköző, amivel az arcom törlöm meg, hogy lássak.
És végül a nagy törölköző, amivel úgy szállok ki a kádból, hogy először kiterítem a kád szélére (kifelé lóg), és fellépek a kád szélére, hogy megtöröljem a talpam, először az egyiket (kilépek) és utána a másikat, így nem mancsikolom össze a fürdőszoba padlót. Utána pedig fentről lefelér áttörlöm magam. Nem nagyon szoktam figyelni, hogy a nagy törölköző mely részébe mimet törlöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!