Nem engedik szüleim a harmadik fülbevalót.Tüvel szúrnám nagyon fájna?Valaki le tudná irni a lépéseket?Fertőzéssel mit kell kezdeni,miket lehet elkapni?
Porcot nem fogsz tudni magadnak szúrni, húsba elég könnyű.
Ilyennel csináltam kb 15 éve, egyik fülembe 2, másikba 4 plusz lyukat. Semmi gáz nem volt.
Fertőtleníts mindenképpen valamivel, alkohol, hidrogén peroxid, sebbenzin.
Hát én szúrtam magamnak tiniként rengeteg lyukat fülbe. Vettem kanül tűt, lemostam (tini tonikkal a sok eszemmel), aztán csókolom, átszúrtam. Lassan, de nem megállva közben. Cimpát is, meg helixet is. Soha nem lett semmi bajom, azért ez nem atomfizika. (Ellenben a piercer által szúrt industrial vadhúsos lett, a tragus meg pár nap után kiesett.)
De nem értem, ha nem engedik mitől lesz jobb ha magadnak szúrod? Én is szúrattam amúgy magamnak snake bite-ot engedély nélkül, gondoltam ha már bent van csak elfogadják. Hát nem. Anyám azt mondta vagy kiveszem, vagy kitépi. Kivettem. Ma már mondjuk hálás vagyok, pont nem hiányzik 2 lyuk a számhoz.
Barátnőm magának szúrt pc-t orrba meg asszem fülbe is. De rendes tűvel, fertőtlenítve.
Inkább szerválj magadnak egy pc szúró készletet, tűt, fertőtlenítőt. Még egy fülbelövő pisztoly vagy mi a neve is jobb mint egy átlagos varrótű.
Ha pedig elfertőződik,
Hát az gatya. A fertőzés súlyosságától függ a kezelése. De kell egy üveg gyógyszertári alkohol is, nem tudom kiadják e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!