Ha egy hét után visszamegyek, kiszúrják vajon a harmadik helixemet?
Figyelt kérdés
Egyszerre csak kettőt szúrnak, én viszont hármat szeretnék. Azt mondták gyógyulás után szúrják a harmadikat.. Forgalmas, plázában lévő piercingeshez mentem. Biztos nem fognak emlékezni rám 1 hét után, nem? Tudja valaki, miért csak kettőt szúrnak? Lányos zavaromban elfelejtettem megkérdezni.2021. jún. 30. 18:41
1/1 anonim válasza:
Szerintem nincs annak oka, hogy miért annyit szúrnak. Pl. én anno beszéltem olyan piercingessel, aki egyszerre csak 1-et szúrt. De akihez végül elmentem szúratni, avval egyik fülembe szúrattam 2 conchot és egy helixet. Anno tőle megkérdeztem az elején, hogy lehet-e ennyit egyszerre, azt mondta persze, miért ne. Mondjuk nálam 2 conch, 1 helix volt, szóval na, azért mégse pont ugyanarra a helyre akartam 3-at... de szerintem ez a max. kettő ez azért van, mert ők így akarják, többet nem akarnak vállalni, szerintem nincs más oka. Lehet szimplán úgy gondolják, hogy a három egyszerre sok, és nem kéne. Amúgy lehet, hogyha meglátja a füledet a piercinges, az eddigi piercingjeidet, akkor lehet beugrik, hogy te nemrég voltál már ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!