Szerintetek meg merjem rendelni ezt a parfümöt az emagról?
Eléggé olcsónak tűnik, és még sosem rendeltem parfümöt erről az oldalról. Valakinek tapasztalat, vagy tanács?
Én már csak a Douglasban és a Marionnaudban bízom.
Nem hetente veszek parfümöt, így nem sokat oszt vagy szoroz az a pár százalékos áremelkedés.
Valamit érdemes tudni!
Az eMAG nem engedélyezi a rossz értékelések/vélemények írását róluk.
Minden értékelést az ügyfélszolgálatuk ellenőrzi. Náluk csak a jó értékelések és vélemények láthatók.
A többit "Ügyfélszolgálati jogkörben elutasítják".
Ha valós véleményeket és értékeléseket akarsz olvasni az eMAG-ról, olvasd el itt:
Görgessél lefelé, ott lejjebb vannak a vélemények. Lapozni is lehet több, mint 100 oldalon! Olvasd el figyelmesen azt a sok valós véleményt és mérlegelj, érdemes-e rendelni.
Én kétszer rendeltem tőlük az utóbbi időben. Mindkét alkalommal nem azt a terméket küldték, amit rendeltem, hanem gyengébb minőségű, kisebb értékű terméket. A drágább termék árában!
Panaszt tettem, ezután küldtek a termékekért egy futárt, aki megkísérelte elvinni tőlem elismervény nélkül!
Nem adtam oda, a futár pedig arra hivatkozott, hogy nem tud nyomtatni elismervényt, mert elfogyott a papír".
Végül lement az autóhoz, és hozott papírt...
De ez még semmi. Az eMAG visszautalta nekem a termékek vételárát, de 5.000,- forinttal kevesebbet. Mert levonta tőlem, az általuk hibásan kiküldött termékek visszaszállításának az árát!
Most nem hajlandók visszautalni az 5.000,- forintomat. Ezen vitatkozunk levelekben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!