Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit "olvasol" ki ebből a...

Mit "olvasol" ki ebből a szemből (tekintetből)?

Figyelt kérdés

Ez az én szemem és kíváncsi vagyok le tudtok-e belőle valamit szűrni milyen is vagyok/lehetek... :)

[link]

2010. okt. 13. 21:01
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Egyébként nincs agyon szerkesztve,csupán fekete-fehérre színeztem át és egy pöppet sötétítettem rajta,ennyi a egész,semmi több. ^^
2010. okt. 14. 18:12
 12/14 A kérdező kommentje:
*az
2010. okt. 14. 18:14
 13/14 anonim ***** válasza:

14:09-es vagyok.

Na szóval Kiscsillag.

Akkor mért nem tettél fel képet mondjuk az arcodról?Úgy már eleve jobban lehetne véleményt nyílvánítani,de itt jön az,hogy "nem,mert idegenek látnak".Na és akkor az nem önbizalomhiány?Pontosan erről van szó,hogy szerkeztett,és Te alakítottad úgy,hogy az igéző legyen.Így senki nem fog tudni mást mondani,mert ha Te úgy szerkezted meg,hogy szomorúnak látszódjon,akkor azt mindenki szomorúnak fogja látni.Amúgymeg nem értem miért itt keresel válaszokat,idegenektől.Mértnem mondjuk a legjobb barátaidtól.Ha meg egy ismerősöd hazudna Neked benne,akkor az olyan is.:)

2010. okt. 15. 12:17
 14/14 A kérdező kommentje:

Mert akkor rögtön azzal támadnak hogy mutogatom magam meg stb.

Csak egyszerűen kíváncsi voltam mit látnak meg ebben a képben/tekintetben az emberek és kész.

Nyilván azért nem ismerőstől kérdeztem meg mert ő úgy is ismer... :)

2010. okt. 15. 18:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!