Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiammal hogyan kéne finoman...

Fiammal hogyan kéne finoman közölnöm hogy családi nyaralás előtt le kéne borotválnia a hónalját mert nem túl gusztusos és szép ha ott virít egy 5-6 centis dzsungel?

Figyelt kérdés
2023. júl. 11. 19:16
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Majd ő leborotválja, ha akarja. Én is láttam strandon, hogy sok ilyen korú srácnak szőrös a hónalja, de ez nem ciki vagy probléma. Persze, ha csupasz az sem baj. Volt, akinek a teste mellett voltak a kezei és így is kilátszott a hónaljszőre. Vagy a vízben labdáztak, röpiztek és minden gond nélkül felemelték a kezüket és nem zavarta őket, hogy kilátszik a hónaljszőrük.

Én mondjuk nyáron rendszeresen borotválom, illetve télen akkor mielőtt elmegyünk termálfürdőbe. Amúgy nem vacakolok vele. És otthon is félmeztelenül vagyok, szóval látszik ha szőrös.

Max rákérdezhetsz nála, hogy na fiam, hónaljad nem akarod leborotválni? Ő meg válaszol hogy igen vagy nem. Ha nemet mond, akkor ne forszírozd tovább. Vagy esetleg próbáld meg úgy borotválni magadnak, hogy ő is meglássa és akkor kérdezz rá, hogy na,te nem akarod leszedni?

Nem jó ha ezzel stresszeled a gyereket. Ha majd tényleg le akarja szedni, akkor meg nem meri majd, mert félni fog attól, hogy mivel korábban nem akarta, most meg leszedi és hogy mit szóltok majd. Tehát hagyd rá. Ne jegyezd meg hogy szőrös, és azt se ha leborotválja.

Nálam a pajesz leborotválását erőltették, de én cikinek éreztem elkezdeni borotválkozni. De az arcomon tényleg hülyén nézett ki, így örülök, hogy apu nyaggatott érte. De a hónalj teljesen más.

2023. júl. 20. 08:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!