-10kg fogyástól hány számmal csökkenhet a ruhaméretem?
szerintem..:
nekem most 38-as a méretem nadrágból(más számozásban 27-es), és van egy 36-os nadrágom ami alig jön rám, és begombolni nem tudom, pedig nem vagyok kövér..(178 cm 56 kg) télen volt egy elég komoly mandulagyulladásom, fogytam 8 kilót,és akkor csak ez volt jó rám, a 38-asok lötyögtek... szóval ha most 38-ast hordasz akkor gondolom 36-osra fogyhatnál, de ha alapból széles a csípőcsontod valószínűleg nem tudnád úgyse összegombolni, vagy csak nehezen.
pólóban meg igazából azon múlik nagyon sok, hogy mekkora a melled.. van egy barátnőm aki vékonyabb mint én, de nagyobb a melle, és M-es pólókat hord(ugyanolyan magas mint én), nekem viszont XS-es kell.. remélem segítettem, ha bonyolultan is.:D
65-tel 40-es méret, de 62-vel már jó rád a 38 is.:D
első vál.
Még várjál a méretcserével, mert ez a dolog liftezni szokott, de az is számít, hogy körte alakod van, avagy alma.
Próbafülke mindenhol van
Én amikor 70 körül voltam 40est hordtam, most 65 nél 38ast. A felsőkből mindig 38as kellett.
Kérdés, hogy honnan fogysz ill. milyen magas vagy emellé... ha magas vagy, akkor csak más szabás/fazon kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!