Most akkor nekem mi az ANGOL ruhaméretem?
Itthon nadrágból, ruhából 40-est hordok. A táblázatok szerint ez 12-es méret az angoloknál, viszont van egy darab angol turis szoknyám, ami 14-es méret, és pont kényelmes. Se le nem csúszik, se nem szorít.
Az Ebay-ről szeretnék ruhát rendelni (olcsóbb alkalmi ruha), de egyszerűen nem tudom, milyen méret legyen. 12-es, vagy 14-es? Mi van, ha a 14-es nagy? De ha meg a 12-es kicsi?
Viszonylag alacsony vagyok (163 centi körül), olyan igazi "gyerekem van" alakkal, szóval a felső testem egész normális, viszont a csípőm szélesebb, van is rajta kis kapaszkodó, van egy kis hasam, nem vészes, csak van rajta egy kis lelógó rész, ahol a bőröm nem húzódott vissza, meg kicsit vastagabb a combom :S
Megmérném magam centivel is, de egyáltalán nem vagyok benne biztos, hogy pontosan hol kell magam mérni.
Szia
Szerintem ne magad mérd meg, hanem egy olyan ruhádat, ami tökéletesen passzol rád. Annak a méreteit hasonlítsd össze az eladó által mért centikkel.
Vedd figyelembe, hogy a Te ruhád nyúlik- e, illetve amit árul az eladó az rugalmas- e, mert nem mindegy.
Ilyen nekem is van, én is 40- es méret vagyok (174 cm magas emellett) de van 42- es felsőm is, nadrágból csak 40- es, míg szoknyából van ami 42- es.
Netes vásárláskor csak a centikre hagyatkozz....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!