Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Van valami megoldás a pufibb...

Van valami megoldás a pufibb arcra ami miatt már vonal is kezd kialakulni?

Figyelt kérdés
Csak most leszek 24 de emiatt olyan vagyok mint egy leharcolt 40 éves. Szóval az arccsont, tudjátok ami a szem alatt van az kicsit kerek és pufi és az orr mellett, lefele keresztbe kezd kialakulni egy "elválasztóvonal", mivel a pufiság túl nagy. Pedig semmi fölösleg nincs rajtam. Anyámnak is ilyen volt mindig, tőle vettem el.. Tényleg bármit kipróbálnék hogy megszabaduljak ettől
2023. júl. 9. 14:49
 1/5 anonim ***** válasza:
Hali! Ha nagy cicid van, akkor hormonális a dolog
2023. júl. 9. 15:44
 2/5 A kérdező kommentje:
Hát nincs
2023. júl. 9. 16:48
 3/5 anonim ***** válasza:
53%
A texasi láncfűrészes megoldja. Leveszi az arcod, és helyére varr egy másikat, akár férfi arcod is lehet.
2023. júl. 9. 17:05
 4/5 anonim ***** válasza:
Csak én nem értem miről van szó?
2023. júl. 9. 17:07
 5/5 anonim ***** válasza:

Én értem, mi a kérdés. Az nem a pufi arc miatt van, hanem ödémás a szemed alatt, plusz arcápolási rutin sem biztos, hogy rendben van, a szemkörnyéken főleg.

Életmód, és genetika sajnos, amivel sokat nem tudsz kezdeni.

Szemkörnyékápoló helyes használatával belülről kifelé nyomogatva lehet csökenteni a duzzanatot.

2023. júl. 9. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!