Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Van erre megoldas? Uj szandal!

Van erre megoldas? Uj szandal!

Figyelt kérdés

Online vettem egy szandalt, lentebb mutatom a linket. Erzekeny a labam, tehat ilyen kenyelmes talpu cipoket szoktam venni. Ez is az, viszont a sarkamnal levo szij, szonrnyen tori a labamat! Szo szerint setalnom sem kell benne, olyan mintha egy borotvat tettem volna a szandal sarkaba!

Tud valaki valamilyen tuti bevalt modszert, amivel megpuhithato ez a belso anyag?

Szerintem eladni sem tudom majd igy.

[link]

2022. júl. 19. 10:49
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Első körben ruhaanyagon keresztül alaposan ütögesd meg a kalapács vastagabb felével.

Ha nem elég, lehet kapni sarokvédőt. Igaz, szerintem a kaphatókat meg kell vágni a pánt szélességéhez.

2022. júl. 19. 11:11
 2/5 A kérdező kommentje:
Koszonom, kiprobalom! 🤗
2022. júl. 19. 11:15
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Minden drogériában vannak különféle szilikon csíkok és tapaszok ilyen problémákra. Áldom a nevét annak, aki kitalálta őket! 🙂
2022. júl. 19. 11:19
 4/5 anonim ***** válasza:
A sarokra sebtapasz, és/vagy a szandál belsejébe, ahol a pánt van, oda is.
2022. júl. 19. 20:28
 5/5 anonim ***** válasza:
Az én válaszom kicsit off lesz, mert az előttem szólók tippjeihez nem nagyon tudok hozzáadni semmit, viszont a jövőre nézve hasznosnak bizonyulhat számodra. Ha ennyire érzékeny a bőrőd, akkor érdemes inkább puha bőrből készült lábbeliket hordani. Azért emeltem ki a puhát, mert a vastagabb, durvább bőr is tud csúnyán törni, amíg be nem járod.
2022. júl. 19. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!