Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Azt mondták rám úgy nézek ki...

Azt mondták rám úgy nézek ki mint egy horrorbaba, meg olyan fejem van mint egy halottnak. Ezt most jó vagy rossz értelemben mondták?

Figyelt kérdés
2023. júl. 8. 11:43
 1/7 anonim ***** válasza:
90%
Én ezt nehezen tudnám pozitívan értelmezni, de ha csak egy ember mondta, akkor lehet semmi alapja nincs és csak bunkó volt. Jobb, ha nem is foglalkozol vele.
2023. júl. 8. 12:23
 2/7 Noren1989 ***** válasza:
61%
Valszeg nem jöttél be nekik.
2023. júl. 8. 12:25
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem ez a világ legnagyobb bókja, kivéve ha egy nekrofil mondta.
2023. júl. 8. 13:05
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ezzel azt mondta, hogy csúnya és ijesztő vagy, hogy lehet ezt pozitívnak venni?
2023. júl. 8. 14:03
 5/7 A kérdező kommentje:
Pedig egyáltalán nem vagyok csúnya, hanem különleges arcom van.(utána elviccelték amúgy a dolgot, mindták higy csak hükyéskedtek)Szerintem ezt csak azért mondtak mert iszonyat világos a bőröm, és mellé nagy barna szemek óriási fekete szempillával, frufru(fekete hajam van) piros rúzs vastag ajakra, és normális arcformám van
2023. júl. 8. 14:24
 6/7 anonim ***** válasza:
17%
Anya Taylor-Joy-féle horror?
2023. júl. 8. 19:50
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát bóknak ezt nehéz felfogni.
2023. júl. 8. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!