Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Vinteden a postázás hogyan...

Vinteden a postázás hogyan történik?

Figyelt kérdés
A leírásban van egy olyan rész, hogy ki kell otthon nyomtatni a címkét. Ez valóban így van? Nincs nyomtatóm, ezért nem szeretnék addig semmit sem feltölteni, amíg nem tudom kell-e hozzá. Mivel packeta és foxpost szállítás van, ezért azt gondoltam, hogy ugyanúgy működik, mintha Vinted nélkül adnám fel, vagyis nem nyomtatok rá semmit.
2023. jún. 30. 09:32
 1/4 anonim ***** válasza:
77%
Milyen leírásban? A vinteden biztos hogy nincs ilyen sehol leírva hogy neked kell nyomtatnod. Semmit nem kell nyomtatnod egyik feladási módhoz sem, amikor eladod a terméket kapsz emailben egy kódot amit a Foxpost automatába kell bepötyögnöd vagy a Packeta feladóponton bemondanod az eladónak. Figyelmesen olvasd végig a Vinted súgóját, minden le van benne írva a használatáról
2023. jún. 30. 09:48
 2/4 anonim ***** válasza:

Nem kell kinyomtatni sosem. Tényleg benne van a leirasban, de nem kell. Ha packetaval adod fel feladoponton, ok fogjak kinyomtstni. Ha foxposton akkor abszolut nem kell.

Uzenetben megkapod a kodot hogy mivel add fel es packeta vagy fox. Ha packeta akkor bemesz feladohelyre, bemondod a kodot es 20 mp alatt megcsibaljak. Ha foxpost, az automataba beirod a kodot, belerakod a cuccot es annyi

2023. jún. 30. 10:16
 3/4 A kérdező kommentje:
#1 javaslom, hogy te olvasd el figyelmesen, mert szerepel a leírásban, hogy ki kell nyomtatni a címkét. Mielőtt pökhendi módon kommunikálsz, előtte érdemes tájékozódni. Nem pontozlak le a stílusodért, mert hasznos infó is van a válaszodban.
2023. jún. 30. 10:37
 4/4 A kérdező kommentje:
#2 köszönöm, akkor most már bátran hirdetek én is :)
2023. jún. 30. 10:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!