Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szeretném pár dolgomat eladni,...

Szeretném pár dolgomat eladni, hogy működik pl ha valakinek cipőt szeretnék postázni?

Figyelt kérdés
Először csinálok ilyet, nem tudom h megy. Az egyik cipőmet szeretném elpostázni, de mibe csomagoljam? A doboza már nincs meg. Illetve hogy szokott menni, előre kérjem a vevőtöl a pénzt, vagy utána? Postával vagy futárszolgálattal esetleg csomagautomatába éri meg kézbesiteni?

2019. jan. 27. 17:16
 1/2 anonim ***** válasza:

Előtte kérd el a pénzt, utánvétet nem javaslok, mert ha mégse veszi át, akkor buktad a pénzt.

Tedd bele másnak a dobozába, valamibe bele kell tenni, hogy ne törjön össze-vissza. Mivel doboz, így drága lesz a posta, lehet érdemes a postaszolgálat helyett ahol kb 1500, foxposttal küldeni, az 800 forint, beteszed a szekrénybe, beütöd a kódot, kifizeted, ő meg kiveszi a szekrényből, annak a működését a honlapjukon jól leírják.

Kisebb dolgok, pl pólók beleférnek gyakran A4-es borítékba, azt tök olcsón, 400 forint körül fel lehet adni postán.

Ha valami nagyobb dolog de nem doboz igényes, akkor javaslom, hogy reklámszatyorba tedd bele, és ragaszd le.

A cipős dobozt fedd be csomagolópapírral, vagy akár nagyobb papírtasakot szét lehet úgy bontani, és leragasztani, hogy szép legyen (ilyen plázásra gondolok, kifordítod, legalább újra lesz hasznosítva)

2019. jan. 27. 17:29
 2/2 anonim ***** válasza:
Elore kerd. En egyszer postaztam MPLbe egy csizmat, nem is olyan reg, egy regi ciposdobozba beletettem, belegyurtem muanyagzacskokat, a dobozt korbecsomagoltam A/4es papirral es kesz. Automataba jobban megeri anyagilag, de talan a foxpost az olcsobb es a legbiztosabb. De ahogy a vevo keri.
2019. jan. 27. 23:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!