Kíváncsi vagyok 3 kérdése:
Milyen anyagból készült ékszereket szeretnek a nők?
Figyelt kérdés
2023. jún. 30. 07:21
A kérdező szavazást indított:
Ékszerek
Divat
7 szavazat
1/13 anonim válasza:
Mindenfélét, csak nem minden nö ugyanazt! Van akinek arany, ezüst, nemesacél, bizsu vagy bármi más tetszik, a többi meg nem
2/13 anonim válasza:
Idősebbek szeretik az aranyat, ezüstöt, fiatalabbak az ezüstöt, fehéraranyat, szerintem a nagyon fiatalok meg inkább a mobilt, okosórát, divatékszert.
3/13 anonim válasza:
Teljesen változó.
Van, aki csak aranyat hord. Van, aki allergiás is másfajta fémre.
Van, aki meg bármilyen bizsut, divatékszert.
Én például csak aranyat. Régebben próbálkoztam mással is, de kiderült, hogy allergiás vagyok, nemcsak a bizsura, de még az ezüstre is.
4/13 anonim válasza:
Én bizsut hordok általában, mert szeretem a változatosságot, inkább van több nyakláncom, amit cserélgetek, mint egy arany. Meg nyilván felesleges pénzem se nagyon van arany ékszerre. Fülbevaló viszont kizárólag arany vagy orvosi acél lehet, sajnos mást nem bír el a fülem, még az ezüstöt sem.
5/13 A kérdező kommentje:
És a bőr vagy gyöngy ékszerekről mi a véleményetek? Szeretitek az újdonságokat?
2023. jún. 30. 10:20
6/13 anonim válasza:
Én szeretem az aranyt is, ezüstöt is, bizsut is. De legtöbbet bizsut hordok. Ezen kívűl gyöngy meg drótékszereket is szoktam hordani.
7/13 anonim válasza:
Nekem sok tetszik, hordani viszont csakis titán.
8/13 anonim válasza:
Bőr és gyöngy, egyik sem a stílusom.
9/13 A kérdező kommentje:
Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a segítséget! Nagyon hasznosak a válaszok! Így már nadjából tudom hogy miből készítem majd az ékszereket!
2023. jún. 30. 18:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!