Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lehet kapni teljesen fém...

Lehet kapni teljesen fém mentes ékszereket?

Figyelt kérdés

A nemesfémeket sem bírom sajnos(fehérarany karikagyűrű is a dobozában), semmilyen fémet.

Van egy bőrpántos láncom, üveg medállal. De a kapocs és a foglalat fém, égeti a bőröm.

Kaptam gyöngysort, szintén.

Létezik mondjuk teljesen műanyag ékszer utánzat, nulla fémtartalommal, és csak én nem tudom jól kezelni a keresőt?

2020. jún. 14. 05:13
 1/3 anonim ***** válasza:

Léteznek olyan karkötők bizsusnál, piacon amik egy rugalmas gumira fűzött műanyag gyöngyökből állnak. Esetleg olyan bőr karkötő vagy nyaklánc amit meg kell kötni és nem csatos. Horgolt megkötős karkötők is léteznek, vagy szilikonból készültek.

Pl. Ezen az oldalon is találsz ilyet, nem tudom a tematikája mennyire tetszik.

[link]

De szerintem máshol is lehet kapni ha nagyon utána nézel. Talán még kézműves vásárokban lehet érdemes megnézni.

2020. jún. 14. 08:49
 2/3 anonim ***** válasza:

1 vagyok megint.

[link]

Itt is van pl fa gyűrű, fa medál valami láncon ami nem fém. Nem mind olyan, de van köztük.

2020. jún. 14. 08:53
 3/3 anonim ***** válasza:

Én régebben a debreceni plázában vettem műanyag fülbevalót. Vagyis hát, volt benne fém, de az a része nem érintkezett a fülemmel. Mondjuk nem is volt olyan tartós, mint a fém...

Egyébként esetleg keresgélj rá Wishen, vagy Ebayen.

2020. jún. 14. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!