Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Magas nőként miért vagyok...

Magas nőként miért vagyok olyan órmótlan?

Figyelt kérdés
178cm vagyok és 57kg. Mégis egy bálnának érzem magam a kisebb nők mellett. Képeken is, vagy tükörben is. Ha csak egyedül vagyok képek, akkor vékonykának és kis törékenynek tűnök. De már nincs hova fogyjak, így is nyeszlett vagyok. Tudom, hogy ahhoz, hogy arányos legyek, arányaiban nagyobbnak kell lennem, de így olyan csúnyának érzem magamat.
2023. jún. 27. 18:24
 1/5 anonim ***** válasza:
83%
"Mégis egy bálnának érzem magam a kisebb nők mellett." Azért, mert sokaknál magasabb vagy, és ezért érzed így. De dehogy vagy te bálna, nagyon vékony vagy. Csak szimplán az zavar téged, hogy sok körülötted levő nő kisebb. Erre nincs más magyarázat, azért érzed magad bálnának, mert magasság szempontjából nagyobb vagy a többieknél. Sajnos ezzel nincs mit tenni, a magasságon nem lehet változtatni. De szerintem semmi baj nincs a magas nőkkel, nagyon csinos tud lenni mindenki attól függetlenül hogy 150 vagy 190 centi.
2023. jún. 27. 18:48
 2/5 anonim ***** válasza:
81%
Nincs veled semmi probléma, csak egy magasabb férfira van szükséged. És mellette te is kicsinek fogsz tűnni.
2023. jún. 27. 19:14
 3/5 anonim ***** válasza:
Tökéletes vagy szerintem :D
2023. jún. 27. 21:26
 4/5 anonim ***** válasza:
Magas nőként megértem a problémád, én is így voltam fiatalabb koromban. Azóta megtaláltam a stílusom, jól érzem magam a bőrömben, és már nem érzem magam ormótlannak, nem zavar a magasságom. És igen, az sem hátrány hogy a férjem magasabb nálam. :D
2023. jún. 27. 23:52
 5/5 anonim ***** válasza:
A magasságoddal semmi probléma nincsen !Az 57kg viszont szerintem eléggé kevés a magasságodhoz ! Nehogy fogyni próbálj ! Nekem férfiként tetszenek a magas nők . Szerintem rajtam kívül sok más férfinak szintén tetszenek.Kár ,hogy nem csatoltál képet magadról! Az 1-es válaszolóval egyetértek . A magasság nem befolyásolja azt ,hogy szép-e egy nő !
2023. jún. 28. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!