Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Gáz, hogy lány létemre 174 cm...

Gáz, hogy lány létemre 174 cm vagyok?

Figyelt kérdés

Azért kérdezem,mert az utcán sok az olyan ember,aki alacsonyabb nálam,és ez zavaró.

Fiúk(/lányok),mi a véleményetek??

2008. dec. 30. 18:38
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
78%
Én 18 éves lány vagyok és 180 centi. Emiatt csak jobban megnéznek a fiúk, tetszem a legtöbbnek, a lányok pedig általában nem szeretnek, sokak szerint csak irigyek. Magassarkút is hordok, mert imádom és szexinek érzem magam benne:) A barátom 5 centivel alacsonyabb nálam, nem okozott sose gondot, max viccelődünk vele:)
2008. dec. 30. 22:54
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Én szivesen cserélnék veled. csak 160 vagyok. Minden nap siránkozok emiatt. Minden álmom valóra válna, ha annyi lehetnék mint te.
2008. dec. 31. 02:18
 13/24 anonim válasza:
én 14,5 éves vagyok és 175 cm alainte nem birtam mert sok fiu aki tatszett ksebb volt nálam, de jobb is mert én a magas fiukat szeretem!!! Én mostmár imédom a magasságomat!!! Befutott modell vagyok!!!!!!!!!!!!!
2008. dec. 31. 10:18
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Én is 175 cm magasvagyok és 57 kg. Nagyon örülök neki, mert még hordhatok magassarkut és mégis lesznek nálam magasabbak. Igaz főleg fiúk, de akad néhány lány is. Nem tartom magam kövérnek se vékonynak. Átlagos vagyok, pont úgy, ahogy szerintem te is. Örülj neki, sokkal jobb magasnak lenni, mint aprócska embernek(nem akartam leszoni senkit), aki a gyerekosztályon vásáról. Mert bizony 16 éves vagyok és a suliban van pár lány, akik idősebbek nálam és hasonló ruhákat látok rajtuk, mint anno magamon 1-2-3 éve :) És a fiuknak is a magasabb lányok jönnek be szerintem...
2008. dec. 31. 11:22
 15/24 anonim ***** válasza:
87%

Én is 186cm vagy fiú, és hozzám is illenél pont, nem ritkák az ilyen magasságú fiúk -> jó vagy. Amúgy ismertem egy lányt, aki magasabb volt nálam pár centivel, az vicces volt, smárolni meg hasonlók... az hazugság, hogy az ágybann em számít a magasság, úgyhogy ne válassz törpét :)

Amúgy az vicces, hogy téged zavar, hogy mindenki alacsonyabb nálad, én ezen szoktam magamban röhögni, hogy végig tudok nézni a tele kombínón :)

2008. dec. 31. 12:32
 16/24 A kérdező kommentje:

Köszi...:)

Ezek a válaszok most megnyugtattak.

*,*

2009. jan. 1. 15:13
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

Szia, én is lány vok, és 180 cm vok, és semmi problémám vele. magas pasit kell választani magad mellé, és nagyon szép pár lesztek:)

az exem 189 cm volt, és nagyon élveztem, hogy simán felvehettem magasabb sarkút, úgy sem voltam magasabb nála.

2009. jan. 1. 20:04
 18/24 anonim ***** válasza:
én is annyi akaroook lennnííí =(
2009. jan. 2. 17:51
 19/24 anonim ***** válasza:

szia

én 19vagyok, 175centi. egy időben nem szerettem, de csak mert mindig az alacsonyabb pasik tetszettek meg, plusz a barátnőim jó 10-15centivel alacsonyabbak és így én voltam/vagyok a jeti.. de bárhová mentünk én voltam az első akit észrevettek, akihez odajöttek, akivel ismerkedni akartak. csak mert kiemelkedtem :D

a barátom 192centi. imádom. főleg, hogy az imádnivaló magassarkúimat is nyugodtan hordhatom mellette :P

2009. jan. 4. 22:05
 20/24 anonim válasza:

Miért lenne gáz?Mindenki olyan,amilyen!Fogad el magadat olyannak amilyen vagy!

Más örülne,ha nagyobb lenne,és van aki annak örülne ha alacsonyabb lenne,de ezen nem lehet változtatni!!!!

174cm vagy és 174cm is leszel mindig,ennél alacsonyabb nem!

2009. jan. 5. 08:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!