Gáz, hogy lány létemre 174 cm vagyok?
Azért kérdezem,mert az utcán sok az olyan ember,aki alacsonyabb nálam,és ez zavaró.
Fiúk(/lányok),mi a véleményetek??
Én is 186cm vagy fiú, és hozzám is illenél pont, nem ritkák az ilyen magasságú fiúk -> jó vagy. Amúgy ismertem egy lányt, aki magasabb volt nálam pár centivel, az vicces volt, smárolni meg hasonlók... az hazugság, hogy az ágybann em számít a magasság, úgyhogy ne válassz törpét :)
Amúgy az vicces, hogy téged zavar, hogy mindenki alacsonyabb nálad, én ezen szoktam magamban röhögni, hogy végig tudok nézni a tele kombínón :)
Köszi...:)
Ezek a válaszok most megnyugtattak.
*,*
Szia, én is lány vok, és 180 cm vok, és semmi problémám vele. magas pasit kell választani magad mellé, és nagyon szép pár lesztek:)
az exem 189 cm volt, és nagyon élveztem, hogy simán felvehettem magasabb sarkút, úgy sem voltam magasabb nála.
szia
én 19vagyok, 175centi. egy időben nem szerettem, de csak mert mindig az alacsonyabb pasik tetszettek meg, plusz a barátnőim jó 10-15centivel alacsonyabbak és így én voltam/vagyok a jeti.. de bárhová mentünk én voltam az első akit észrevettek, akihez odajöttek, akivel ismerkedni akartak. csak mert kiemelkedtem :D
a barátom 192centi. imádom. főleg, hogy az imádnivaló magassarkúimat is nyugodtan hordhatom mellette :P
Miért lenne gáz?Mindenki olyan,amilyen!Fogad el magadat olyannak amilyen vagy!
Más örülne,ha nagyobb lenne,és van aki annak örülne ha alacsonyabb lenne,de ezen nem lehet változtatni!!!!
174cm vagy és 174cm is leszel mindig,ennél alacsonyabb nem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!