Szerintem ezmég tök normális. Én 179,5 vagyok, de rengeteg nálam magasabb ember van. Én büszke vagyok rá:)
2008. dec. 30. 18:46
2/24 anonim válasza:
szia,
173 centivel élek már majd 40 éve, még soha semmi gondom nem volt belőle! túl fogod élni.:) sok sikert
3/24 anonim válasza:
én 10 cm-rel alacsonyabb vagyok, és annyira szerettem volna 10 cm-re magasabb lenni. 60 kilósan ´van rajtam felesleg, ha magasabb lennék pont jó alakom lenne.
4/24 anonim válasza:
Egyaltalan nem gaz! Ha 184 lennel, zavaro lenne, az mar tenyleg sok. De ez a magassag tuti jo. Minden modell ilyen magas, vagy meg magasabb! Gondolom tinedzser vagy, es ezert kerdezed, mert a legtobb tininek van valamilyen problemaja a kulsojevel. Szinte nincs olyan akinek ne lenne valamilyen gondja.
Huzd ki magad, oltozz jol, ne legyel tulsulyos, akkor superul nezhetsz ki!!
5/24 anonim válasza:
Nem gáz.én 13 éves vagyok és a 164cm-t nem tudom elfogadni.Mármint zavar hogy a 3. legmagasabb vagyok lányok közül.Tudom hogy ez hülyeség de hát ez van.Ha nem növök tovább akkor felnőttnek inkább alacsony leszek.
Szóval ezen ne izgulj te magas vagy de azért nem annyira hogy zavaró legyen örülj neki hogy 150cm-es törpe vagy.
2008. dec. 30. 18:51
6/24 anonim válasza:
boccs örülj neki hogy NEM 150cm-es
2008. dec. 30. 18:53
7/24 anonim válasza:
Hát, én 176cm vagyok 12 éves koromtól, és imádom. Majd fogsz neki örülni te is, hogy ilyen szép nagyra nőttél. :)
2008. dec. 30. 18:58
8/24 yuda válasza:
185 cm magas fiú vagyok-hozzám pl.illenél,-ha azt a tendenciát vesszük,hogy a fiú legyen a magasabb,ámbár ismerek olyan párokat a szoros ismeretségemből,akiknél fordítva áll a helyzet,de hát a szerelem útjában még ez sem állhat.-szóval abszolút jó a magasságod,de a másik oldalról nézve,ha nem tetszene:akkor is ez van-jobb ezzel megbékélned,különben kisebbrendűségi érzésed lesz ( így leírva vicces )
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!