Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiatalon mitől "nem szép" egy nő?

Fiatalon mitől "nem szép" egy nő?

Figyelt kérdés

Férfiak valaszát várom. Kérem arra koncentráljatok hogy mi az a külső tulajdonság ami miatt nem szeretnétek hogy az adott csaj a barátnőtök legyen. Ezt tegyétek a lista elejére, tehát a leghátrányosabb jellemzőt.

A) Túlsúly

B) Lógó, elálló mellek

C) Teljesen edzetlen test, lapos fenék, nulla izomzat

D) Nem tetsző frizura vagy hajszerkezet esetleg szín

E) fiús arc

2023. jún. 24. 16:15
 1/7 anonim ***** válasza:
34%
Nalam mind az kizáró
2023. jún. 24. 16:46
 2/7 anonim ***** válasza:
25%
Mind az 5
2023. jún. 24. 16:46
 3/7 Noren1989 ***** válasza:
81%
Ezek közül egyedül az "A" volt eddig kizáró.
2023. jún. 24. 17:18
 4/7 A kérdező kommentje:
Oké, de légyszi tegyétek sorba dolgokat melyik mennyire nemkívánatos.
2023. jún. 24. 17:41
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

A.

D.

E.

a többi nem lenne kizáró ok. 19 leszek nemsokára és én sem vagyok zsíros.

2023. jún. 24. 19:29
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

A) Túlsúly - attól függ, mit jelent, ha 5-10 között van, ami szépen oszlik, formás, látszik, hogy nem lóg, feszesebb a bőr, akkor még vonzó is lehet. 20-25 kiló azonban már nem tud szépen oszlatni, hájas, kifejezetten hurkás lehet tőle az ember és amennyiben nem betegség miatt van, kicsit igénytelenség a számomra. Az már számomra nem szép, nem vonzó.

B) Lógó, elálló mellék - a mértékétől függ. Ha szépen öltözködik, próbálja egyensúlyozni nem biztos, hogy zavar, de hangsúlyozom mérték.

C) Teljesen edzetlen test, lapos fenék, nulla izomzat - Ez számomra kizáró. Egy ilyen típusú nőt sem láttam még, aki vonzott volna.

D) Nem tetsző frizura vagy hajszerkezet esetleg szín - Szerintem a frizura és a haj nagyon sokat javíthat az összképen, ugyanakkor ronthat is ugyanúgy, úgyhogy számomra fontos. A hajszin természetes legyen. Nem szeretem az extrém dolgokat. Ha festett a haja, akkor is természetesnek tűnjön. Frizura esetén sem kedvelem az extrémet.

E) fiús arc- Nem tehet róla a hölgy, de számomra nem vonzó. Szeretem a szép, bájos nőies arcot. Számomra az arc nagyon fontos. Egy szép arc egy kevésbé tökéletes testet és elfogadóvá tud tenni.

2023. jún. 25. 08:50
 7/7 anonim ***** válasza:
A. Az engem egyáltalán nem vonz. A többi nyilván mértéktől függ, de alapvetően lehet vele dolgozni.
2023. jún. 25. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!