Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Porcelán építőecset szőre...

Porcelán építőecset szőre göndörödik?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Közel két éve magamnak csinálom az épített porcelán körmömet, egyrészt anyagi okokból, másrészt gyakori költözések miatt. Bár hivatalos képzésem még nincsen, 10+ éve van épített körmöm, és rengeteg ingyenes és olcsóbb online képzést is megcsináltam, tulajdonképpen csak a papír hiányzik. Viszont ezek nagy része online tanfolyam volt, aminek során egyetlen kérdésemre sosem kaptam választ, nem mellesleg a neten sem találtam semmit. Ez pedig a következő: az építőecset szőre miért "göndörödik"? X használat után, hiába tisztítom, elkezd az ecset végén a szőr visszahajlani, ami miatt nem lehet vele a továbbiakban szépen dolgozni. Jó pár ecsetem ment így tönkre, sokféle márkát próbáltam, szóval biztos én csinálok valamit rosszul. Valaki meg tudná mondani, mi lehet a baj? (Tudom, csináljak képzést, és akkor nem lesz így. Az ilyen kommentelők kérem, fizessék ki a tanfolyamomat, köszi...)

2023. jún. 23. 11:44
 1/1 anonim ***** válasza:
Ha sokszor beleállítod a liquidbe akkor amiatt, vagyis helytelen tárolás következtében.
2023. jún. 23. 13:06

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!