Porcelán építőecset szőre göndörödik?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Közel két éve magamnak csinálom az épített porcelán körmömet, egyrészt anyagi okokból, másrészt gyakori költözések miatt. Bár hivatalos képzésem még nincsen, 10+ éve van épített körmöm, és rengeteg ingyenes és olcsóbb online képzést is megcsináltam, tulajdonképpen csak a papír hiányzik. Viszont ezek nagy része online tanfolyam volt, aminek során egyetlen kérdésemre sosem kaptam választ, nem mellesleg a neten sem találtam semmit. Ez pedig a következő: az építőecset szőre miért "göndörödik"? X használat után, hiába tisztítom, elkezd az ecset végén a szőr visszahajlani, ami miatt nem lehet vele a továbbiakban szépen dolgozni. Jó pár ecsetem ment így tönkre, sokféle márkát próbáltam, szóval biztos én csinálok valamit rosszul. Valaki meg tudná mondani, mi lehet a baj? (Tudom, csináljak képzést, és akkor nem lesz így. Az ilyen kommentelők kérem, fizessék ki a tanfolyamomat, köszi...)2023. jún. 23. 11:44
1/1 anonim válasza:
Ha sokszor beleállítod a liquidbe akkor amiatt, vagyis helytelen tárolás következtében.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!