Ajanlani akrilzselet mukoromhoz cover pink arnyalatban 60 g-ost? Markasat?
A cristal nails nem fogadja a megrendelesem csomagpontra. Az ugyfelszolira is irtam,egyszeruen nem foglalkoznak vekem. A megrendeles gombra hisba nyomok,nem reagal a webshopon. Futart nem tudok fogadni.
Fedo (ne latsszon at) testszinu akrilgelt vennek.
Rozsaszines tonusu testszin. Nem barnas,nem sargas,nem elenkrozsaszin. Hofeher a borom ,nem all jol az elenkebb pink testszinu.
Brillbird lenne kozel nekem szemelyesen,de a minta szerint az ovek ennel sotetebb.
Igazából az lenne a legjobb, ha személyesen mennél el venni, mert az lesz az igazi szín, a kijelző eltorzítja valamennyire. Vagy esetleg nézd meg melyik cégnek van területi képviselője, vagy valamilyen viszonteladó a közeledben.
Én is megjártam már coverrel, egy live-ban láttam egy körmösnél, gyönyörű színe volt, megrendeltem és élőben viszont borzalmas, nincs is olyan vendégem akire el tudnám használni. Legfeljebb úgy, hogy színnel befedem.
Nem tudok markakat.
Ismerem az ibd,Ezflow. Ok n em gyartanak.
A brillbird lenne kozel,de nem latni a mintajukat. Csak online.
De akkor bemegyek megegyszer es megnezem.
A kinai cuccoknak mindig csunya szinuk van. Webaruhazban mast mutatnak pofatlanul a foton. Megjartam mar tobb dologgal. Ingyen se kategoria az atveres miatt
A google nem tud kulonbseget tenni a noname kinai szemet es a minosegi mukorom alapanyag kozott.
Nekem szemelyes ajanlas kellett.
Koszonom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!