27 éves nő vagyok, és mostanában sokat gondolkodtam a szépségről úgy általában. Leírom lenn pár mondatban, de érdekel mások véleménye. Te mit gondolsz?
Tiniként és húszas éveim elején még nagyon fontos számomra a szépség. De ma már nem az. Most az egészséget, és a boldogságot sokkalta fontosabbnak tartom, és ma már úgy gondolom, ezerszer jobban jár az, akinek megadatik hogy egészéges és boldog, mint aki ezekben hiányt szenved viszont nagyon szép.
A szépség egyetlen előnye hogy mennyi előnyhöz juttat. Szebben beszélnek rólad, jobban bánnak veled, udvariasabbak, segítőkészebbek. Emiatt nem árt szépnek is lenni, de mint mondtam, ezerszer is előbbre való az egészség és a boldogság.
És még valami, hogy amúgy az egészség és a szépség nem választható el, hisz azt látjuk szépnek, ami egészséges. Tiszta bőr, dús, fényes haj, bomba alak... Ezeket mind szépnek látjuk, de ezek mind az egészség jelei is. A "beteg" bőr pattanásos, csúnya. A fakó, töredezett haj csúnyább, az elhízott test, izomtalan alak is ugye rosszabbul néz ki, és azok is egészségtelenebbek. Nekem pl. a túlontúl kigyúrt test sem tetszik, és rájöttem azért, mert az sem az egészség jele, hisz vegyszerekkel érik el.
" szépség egyetlen előnye hogy mennyi előnyhöz juttat. Szebben beszélnek rólad, jobban bánnak veled, udvariasabbak, segítőkészebbek. Emiatt nem árt szépnek is lenni, de mint "
Előnyhöz csak akkor juttat, ha hajlandó vagy dugni bárkivel.
Szebben beszélnek rólad, max előtted. A hátad mögött meg mindennek elhordanak, irigyek, kitalálnak rólad dolgokat. Udvariasabbak, segítőkészebbek mert azt hiszik megdughatnak.
" kigyúrt test sem tetszik, és rájöttem azért, mert az sem az egészség jele, hisz vegyszerekkel érik el. "
Nem mindenki. Tudom, nehéz elhinni. Nálunk MO-n a hormonzavaros Pamela Anderson csöcsű pasik a normálisak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!