Az mitől van hogy nem tudok fogyni? Nem eszem sokat egyáltalán, mozgok is fizikai munkát végzek, és mégse fogyok 120 kg vagyok 185 cm magas férfi.Reggeli két szelet kenyér májkrémmel, délután leves, este esetleg tészta, vagy szendvics 21 30 felé
Figyelt kérdés
2023. jún. 15. 12:13
1/5 anonim válasza:
Attól van, hogy de, sokat eszel, és egészségtelen dolgokat, időben is rosszul elosztva.
2/5 anonim válasza:
Megjött miss egészség a tanácsával 😂
3/5 anonim válasza:
Ha fogyni szeretnél, akkor precízebben kell figyelned a táplálkozásodra. Töltsél le egy kalóriaszámláló appot és MINDENT rögzítsél benne, amit ettél vagy ITTÁL. Pontosan, grammra/milliliterre lemérve. Az úgy nem jó, hogy "este csak kis tészta" mennyi tészta? milyen szósz/feltét/akármi van hozzá? Mennyi leves? Mi van benne?
Ha szembesülsz azzal, hogy mennyit eszel és az alkalmazás szerint is jó, akkor ki lehet vizsgáltatni magadat,van-e valamilyen anyagcsere betegséged.
4/5 anonim válasza:
Így van. Mostantól számokból fog állni az életed kemény konditermi edzésekkel megspékelve. Felkészültél a jövő nyári kockahas formára?
5/5 anonim válasza:
3-as vagyok. Nem tetszik a válaszom? "Nem eszem sokat" - ez mégis mennyi ételt jelent? Rajtam is van plusz súly, 156 cm vagyok, 64 kg és rengeteget eszem, sokkal többet, mint amire a szervezetemnek szüksége van, kb. 2000-2500 kcal/nap. Most nem fizikai munkát végzek, de eléggé aktívan élek és még így sokat eszem. De legalább tisztában vagyok vele, és nem nullázom le azokat, akik segíteni akarnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!