A mekiben a big mac, kfcben a grander vagy a burgerben a whopper finomabb?
Figyelt kérdés
2023. jún. 7. 12:22
A kérdező szavazást indított:
Big mac
Whopper
Grander
37 szavazat
2/8 anonim válasza:
Kinek mi ízlik. Nincs olyan, hogy melyik a finomabb ez a 3 közül, tekintve hogy mindhárom másolja mindhármat.
3/8 anonim válasza:
Ezek közül pont egyiket sem szeretem 😄
4/8 anonim válasza:
Nekem ez a sorrend:
1. Meki.
2. BK.
3. KFC.
5/8 anonim válasza:
Nekem:
1. Whopper (ha van benne sajt és bacon, enélkül csak 2.)
2. Grander
3. Big Mac
Big Macban nem ízlik a szósz. :/
Ha hamburgerezni akarok, általában marhát akarok enni, nem csirkét.
Whopperben van minden, marha, sajt, bacon, sok zöldség.. finom.
6/8 anonim válasza:
régen BK-ás voltam, de rendszeresen kihülve kaptuk meg a whoopert és nekem ez a rigolyám. Bármit elviselek, de ha valamiért ennyi pénzt adok, az legyen tökéletes. Aztán egyszer a Székesfehérvári étteremben megreklamáltuk. Szerintetek mit csináltak? Megmikrózták, ahogy volt. :D Visszahozták az asztalunkhoz úgy, hogy még a saláta is gőzölgött és forró volt. Úgy vágtam le a pultra hogy csak zörgött. A mekinek a bejövős ajánlatát vagy valami kuponost szoktam enni, de ha van közelben kfc akkor klasszik kosarat vödrös krumplival és még az üdítő is 500Ft-ért többszőr utántölthető. Tehát nálam a sorrend KFC, Meki és BK-ba egy éve nem járok, pedig azelött szinte csak oda.
7/8 anonim válasza:
Meki
KfC
Burger
En jobban szeretem a kicsit edes mellekizett..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!