1/5 anonim válasza:
Nőnek, férfiinak, nyárra, vagy télre?
2/5 anonim válasza:
Ugyan annyiert adják mint egy normalis márkás parfümöt.
Undorító módon tolják a reklámot az arcodba, közben pedig Törökországbol rendeltelt parfümök amivel alapvetoen nem lenne baj de akkor inkabb vesz az ember 5-10 ezer között egy Armaf vagy Dubaii parfümöt.
3/5 anonim válasza:
#2 jó kis szintetikus dubai parfüm nincs is annál jobb. Egyébként csak az alapanyag származik onnan is.
4/5 anonim válasza:
Superz az egy ócska kínai hulladék. A cégalapító Szercsi meg egy közismert csaló. Ezt a céget már nem is tudta a saját nevére indítani mert el van tiltva az ilyesmitől.
5/5 anonim válasza:
Nekem nem voltak előítéleteim asuperzzel kapcsolatban,te tegnap bementem egy üzletükbe szaglászni,és hát finoman szólva nagyon gyenge a "rendes" designerekhez képest. Árban viszont hasonló. Egy sima Versace Eros edt megeszi reggelire,és még olcsóbb is. Ilyenekről,hogy Gisada Ambassador SWY Intensly Dior Homme Sport stb...ne is beszéljünk. És direkt olyanokat mondtam amik árban hasonlóak,talán még olcsóbbak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!