Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ez csak nekem tűnt fel a...

Ez csak nekem tűnt fel a Magyarország Szépével kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Nem követtem az eseményeket, csak most néztem meg a képeket. Ami feltűnt, hogy nem ilyen nagyon vékony lányok szerepelnek, egy-kettő inkább kicsit husisnak mondható. Én ennek örülök, mert szerintem egy egészséges szép nő így néz ki, csak furcsa, mert mintha ezek mindig arról szóltak volna, hogy legyél csontsovány. Más is észrevette ezt?
2023. jún. 12. 16:22
 1/3 anonim ***** válasza:
Az már régen volt, igaz sem volt...Ezek a pénzért mennek, tele vakolattal, ilyen-olyan bogyókat szednek marékszámra, sírva tuszkolják magukba a mérgezett zöldségeket, hülyére edzik magukat a semmire... Szt
2023. jún. 12. 16:56
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Én annyit vettem észre, hogy úgy néznek ki, mintha gyártósorról jöttek volna le.

Mind egy kaptafa, sehol semmi egyediség.

2023. jún. 12. 17:20
 3/3 anonim ***** válasza:
Én annak örülnék, ha emellett még kevésbé műanyag nők versenyeznének ezen címért. Nem akarom őket szidni, meg külső alapján ítélkezni, sok boldogságot kívánok nekik az elért eredményeikhez, de ami engem illet, nem igazán tetszettek. Ha egyikük szembe jönne velem az utcán, nem figyelnék fel rá. Vakolat, műmosoly, mű személyiség. Az pedig az éppen aktuális divaton múlik, hogy a "szépségversenyek" jelentkezői hogy néznek ki. Most épp nem az anorexiás külső a divat.
2023. jún. 13. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!