Járnátok egy ilyen pasival? :$ vagyis szerintetek járhatok vele, milyennek nézitek?
2010. okt. 11. 19:36
11/17 anonim válasza:
Szexi a pali, most mit irigykedtek itt ?
12/17 anonim válasza:
Hát ha az a nyaklánc nem lenne...!!!!
Ha azt leveszi akkor simán járnék vele!!!
Csak ne legyen ez a típus:,,Péntek,Szombat vasárnap:Iszuuunk!!!!"
Szóval bulizzon,de nem igyon minden áldott buli alkalmával!!
Én ezt minden pasinál fontosnak tartom!!
Pedig én sem vagyok egy szent...sőőt!!!:D
13/17 anonim válasza:
uhh kemény :D
jóféle :D
persze,hogy járnék :D
am hasonlít egyik exemre :DD
14/17 anonim válasza:
józsi te vagy az? elköltöztetek már vidékről?
15/17 anonim válasza:
Szerintem buza, szóval, ha te is fiú vagy, akkor nyomhatjátok.
16/17 hot_kiss válasza:
Nemjárnék egy ilyen pasival. Ez/Ő olyan típus kinézetre, hogy jajjnézd felvannak fújva az izmaim, de persze ezt éngyúrtam össze, mindenhéten más cicababával járom a várost és nemérdekel mitakar vagy mitérez, mert énúgysem érzek semmit, csak ez megy az "imidzsemhez".
17/17 anonim válasza:
Ha én lennék ez a fiú, biztos nem járnék olyan csajjal, aki az interneten kérdezne meg vadidegeneket, hogy járjon e velem, és az ő véleményük alapján döntsön, plusz kitenné a képemet, hogy bárki láthassa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!