Fekete biciklis nadrág bejön nektek egy csajon?
Figyelt kérdés
2023. jún. 6. 15:05
1/9 anonim válasza:
Igen, mert jól kiemeli a csípő, a popsi és a combok alakját. [link]
2/9 anonim válasza:
Szerintem kevés olyan férfi van, akinek nem tetszik. Szerencsére nagyon is divatos és a csajszik szeretik is hordani. Nekem a fényes anyagú tetszik.
Például neki is nagyon jól áll: https://www.youtube.com/watch?v=6y7MqSuP4bk&t=237s
Meg rajta is nagyon szexis (nem a fej nélkülire gondoltam): [link]
3/9 anonim válasza:
Úgy alapvetően nyilván szexi, de mint utcai viselet nem tudom értelmezni. Akinek jó segge van, annak normális gatyában is látszik, akinek nem az meg hiába próbálkozik. Sokszor látom dagi, deszka vagy plötyi csajokon is, náluk pláne nem értem minek erőltetik. De amúgy is ez alapvetően sport ruházat.
5/9 anonim válasza:
Nagyon is utcára való! Csak hadd lássuk azokat a formás idomokat! Sőt szinte tetszőleges felsővel, bármilyen szettben hordható, akár oversized, akár normál pólóval, akár toppal. Hordjátok bátran lányok!
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!😊
2023. jún. 6. 20:27
7/9 anonim válasza:
Én érintett vagyok, mert szeretem hordani, bár egyáltalán nem azért hogy tetsszen a fiúknak, hanem azért mert kényelmes és ebben érzem jól magam. Ha bárkinek nem jön be, az ne nézzen oda, én attól még hordani fogom a jó nyári időben.
37/N
8/9 A kérdező kommentje:
Mindenkinek ment a zöld pipa 😇
2023. jún. 6. 20:28
9/9 anonim válasza:
Én is imádom ezt a fajta nacit.Szerintem nagyon kényelmes és könnyen lehet hozzá öltözni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!