Hogy lehet ilyen szép a bőre valakinek? (kép)
Figyelt kérdés
Nincs rajtuk smink,szerintem retus sincs. és egyszerűen egy bőrhiba sincs rajtuk.ez hogy lehet?
2010. okt. 11. 18:20
13/31 anonim válasza:
Retus+ alapozó. Hidd el:) Foglalkoztam ezzel én is.
14/31 anonim válasza:
Ki vannak sminkelve és tuti retusálva is van mindegyik kép!
Az első lány homlokát nézd meg. Azok nem anyajegyek!
15/31 A kérdező kommentje:
Az én ismerőseim mind sminkelik magukat, mégsem igy néznek ki..
2010. okt. 11. 18:38
17/31 anonim válasza:
Retus. A retus akkor jó, ha nem látványos és az "nép" beeszi.
Plusz ismerőseid sminkjét ne hasonlítsad egy profi sminkmester melójához.
18/31 anonim válasza:
alapozó és láss csodát már nem is annyira pattanásosak.akkor lehet hogy az ismerőseid nem jól sminkelik magukat.nem csak fel kell dobni azt az alapozót hanem el is kell dolgozni:)
19/31 anonim válasza:
Az én bőröm messziről se nevezhető szépnek, de egy kevés smink és megfelelő megvilágítás mellett egészen jónak hat fotón, retusálás nélkül is. xD
Amúgy az elsőnek tényleg valami iszonyat azokkal a szemölcsökkel, de a másodikat se nevezném szépnek napfényben és smink nélkül... :/ A harmadik valszeg tényleg szép.
20/31 anonim válasza:
Te vagy az első képen, kedves kérdező????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!