Lányok! Ti hogy küzdötök meg azokkal a pillanatokkal, amikben nem érzitek magatokat szépnek?
25 éves vagyok. Tisztában vagyok azzal, hogy az alakom és alkatom jó, vékony vagyok, enyhén izmos, és ezért sokat is tettem.
Viszont úgy érzem, az arcommal ezt nem tudom megtenni. Nagyon sokszor nem tetszik a tükörben, vagy a képeken az arcom. Sajnos sokat hasonlítom magam másokhoz, és talán ez hozzátesz ahhoz, ahogy látom magam. Nagyon ritkán sikerül olyan képet csinálni, ahol szépnek látom az arcom. De ezekhez a képekhez is kell vagy 100 képet csinálni, ami nem sikerül jól. Emiatt ezeket a képeket is mesterkéltnek érzem, míg mások képei olyan természetesen hatnak.
Fizess be egy profi fotóshoz műtermi portré fotózásra. Ha az ő képein is csúnyának látod magad akkor oké. De addig ezen kár aggódni.
Egyrészt nem mindenki fotogén.
Másrészt lehet, hogy neked totál más szög előnyös. Nekem lentről előnyös, a legjobb barátnőmnek a jobb profilja picit lentebbről (vállagasság), másik barátom meg fentebbről fotózva tetszik magának (kb egy fejnyi magasságból). Türelem kell ahhoz, hogy megtaláld neked melyik szög áll jól.
Harmadik pedig az, hogy teljesen máshogy torzít egy telefon kamerája, mint egy fényképező gép.
Remélem látod a különbséget az arc vonások milyensége tekintetében.
Utolsó érv: smink. Erre találták ki. Ha tudsz jól sminkelni (tudod a színtípusod, arc formád, néhány technikát) seperc alatt feltudod dobni a megjelenésed. Nem full sminkre gondolok, elég egy no makeup makeup.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!