Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok! Ti hogy küzdötök meg...

Lányok! Ti hogy küzdötök meg azokkal a pillanatokkal, amikben nem érzitek magatokat szépnek?

Figyelt kérdés

25 éves vagyok. Tisztában vagyok azzal, hogy az alakom és alkatom jó, vékony vagyok, enyhén izmos, és ezért sokat is tettem.

Viszont úgy érzem, az arcommal ezt nem tudom megtenni. Nagyon sokszor nem tetszik a tükörben, vagy a képeken az arcom. Sajnos sokat hasonlítom magam másokhoz, és talán ez hozzátesz ahhoz, ahogy látom magam. Nagyon ritkán sikerül olyan képet csinálni, ahol szépnek látom az arcom. De ezekhez a képekhez is kell vagy 100 képet csinálni, ami nem sikerül jól. Emiatt ezeket a képeket is mesterkéltnek érzem, míg mások képei olyan természetesen hatnak.

2023. máj. 25. 17:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha fényképen nem tetszel magadnak akkor simán csak lehet nem vagy fotogén. Ismerek ilyen embereket. Élőben simán 10/7-8 alsó hangon, tehát bőven átlag feletti szép, helyes de fényképen akárhogy állítod be, borzasztó. Vagy ha élőben is ilyen kritikus vagy magaddal akkor lehet csak az önbizalmaddal van a gond
2023. máj. 25. 18:00
 2/11 Metionin ***** válasza:
100%
Ugyanígy vagyok néha, a testem okés, vékony alapanyag 3 sok sport de a fejem :D nem az a tipikus baba arc. Vannak napok, amikor bosszant, hogy pl. nem vagyok én sem fotogén, vagy ha olyan megvilágításban látom meg magam a tükörben, elmormolok egy bazmeget de igazából ennyi, megvárom amíg elmúlik az érzés.
2023. máj. 25. 18:01
 3/11 Metionin ***** válasza:
100%
3 helyett + akart lenni
2023. máj. 25. 18:02
 4/11 anonim ***** válasza:
52%
Kik vagytok ti?
2023. máj. 25. 18:10
 5/11 anonim ***** válasza:
53%
Én a bátyámnak meg az egyik közös barátunknak szoktam elmondani hogy miért nem vagyok elégedett magammal, és ők tök jól kezelik az ilyeneket, ölelgetnek, gyakrabban odajönnek hozzám suliban, a haverunk néha csak úgy átkarol hogy ne érezzem egyedül magam (vannak barátaim, csak én egy ideje szingli vagyok, a többiek váltogatják a pasijaikat). Szerintem fontos hogy valakivel meg tudd osztani hogy mit érzel
2023. máj. 25. 18:22
 6/11 anonim ***** válasza:
84%

Fizess be egy profi fotóshoz műtermi portré fotózásra. Ha az ő képein is csúnyának látod magad akkor oké. De addig ezen kár aggódni.

Egyrészt nem mindenki fotogén.

Másrészt lehet, hogy neked totál más szög előnyös. Nekem lentről előnyös, a legjobb barátnőmnek a jobb profilja picit lentebbről (vállagasság), másik barátom meg fentebbről fotózva tetszik magának (kb egy fejnyi magasságból). Türelem kell ahhoz, hogy megtaláld neked melyik szög áll jól.

Harmadik pedig az, hogy teljesen máshogy torzít egy telefon kamerája, mint egy fényképező gép.

[link]

[link]

[link]

Remélem látod a különbséget az arc vonások milyensége tekintetében.

Utolsó érv: smink. Erre találták ki. Ha tudsz jól sminkelni (tudod a színtípusod, arc formád, néhány technikát) seperc alatt feltudod dobni a megjelenésed. Nem full sminkre gondolok, elég egy no makeup makeup.

2023. máj. 25. 19:17
 7/11 anonim ***** válasza:
35%
Minden pillanatom ilyen, nem kell megküzdenem velük, már rég beletörődtem, hogy sosem leszek szép.
2023. máj. 25. 20:39
 8/11 anonim ***** válasza:
35%
Tök mindegy a fejed, pasiknak a segged számít.
2023. máj. 25. 22:18
 9/11 anonim ***** válasza:
Nincs ilyen 😂
2023. máj. 26. 15:31
 10/11 anonim ***** válasza:
53%
Neee pontozzátok le a 8-as válaszomat, ez pont azt jelenti, hogy arcra nincs csúnya nő. Olyan van, hogy szép arcú, de kövér, ez a csúnya. Jó alakkal már lehetsz akármilyen. Olyan lófejű, akneheges, gusztustalan személyiségű nőknek van pasija, csak azért, mert az alakja és alkata jó, vékony, és enyhén izmos. Eszébe se kéne jutnia, hogy ronda.
2023. máj. 26. 15:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!