Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Műkörmös vállalkozást csak...

Műkörmös vállalkozást csak érettségivel lehet indítani?

Figyelt kérdés
Már annyi mindent találtam Ah interneten hogy összezavarodtam. Csak érettségivel lehetek Körmös?

2023. máj. 24. 20:11
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Hát te semmitől nem leszel okosabb 😃
2023. máj. 28. 14:56
 12/27 anonim ***** válasza:
0%

Megkérdezhetem mennyi idős vagy?

És hogy eddig mit tettél le az asztalra?

2023. máj. 28. 18:57
 13/27 anonim ***** válasza:
47%
Nem tudom, de egy szobafestő-mázoló, kőműves, fodrász (jómagam voltam vállalkozó fodrászként, ez a végzettségem) stb. rendelkezik érettségivel? Nem kell érettségi a vállalkozás indításához. Szaktudás bizonyítvánnyal is elég. De! Mivel megszűnt az OKJ, így elég nehéz olyan tanfolyamot találni, ami államilag elismert képesítést ad. Így az is igaz, hogy nem kell, de az is, hogy kell, ha szakmát akarsz tanulni, amiben dolgoznál. A mai tanfolyamok érettségi nélkül csak tanúsítványt adnak, amivel viszont megszerezhető az államilag elismert szakmai bizonyítvány. De annak pedig érettségi a feltétele.
2023. máj. 28. 20:16
 14/27 anonim ***** válasza:
0%

Nagy a hallgatás..

Én 44 évesen két autó , két családi ház tulajdonosa vagyok.

Érettségi nélkül!!!

Csak két szakmám van, minősített hegesztő, és gázvezeték-készülék szerelő.

Ma a kétkezi munkát kerülők inkább semmit mondó szakterületen melegszenek a felsőoktatásban, anyu-apu jóvoltából.

És persze nekik áll feljebb, lenéznek, okoskodnak.

2023. máj. 29. 09:08
 15/27 anonim ***** válasza:
95%
#14: mert ideborítod a sértettségedet, és észre sem veszed, hogy nem a kérdésről beszélsz, hanem egészen másról. Ez a kérdés nem arról szól, hogy te mennyit érsz, arról sem, hogy a házak száma minősít-e, és arról sem, hogy az érettségitől lesz-e okosabb az ember. Talán azért nagy a hallgatás, mert meguntuk, hogy hülyeségekről vitatkozzunk veled, amik nem tartoznak ide. A kérdést szemmel láthatóan azért a két autóddal együtt sem tudtad értelmezni.
2023. máj. 29. 09:22
 16/27 anonim ***** válasza:
61%

Szerencsére olyan országban élünk, ahol egy gázszerelő az ország leggazdagabb embere is lehet...

Már csak azt nem értem, miért itt adod ki a frusztrációd, ahol a MŰKÖRMÖS szakma előképzettségi feltételei a téma... 😃

2023. máj. 29. 09:25
 17/27 anonim ***** válasza:
0%

Mielőtt belém kötöttetek volna, az első kommentemben válaszoltam úgy ahogy az egyes versenyző tette.

Arról nem tehetek, hogy más a véleményünk egymástól.

Viszont amiket utánna írtam az a most jelenlévő valóság.

2023. máj. 29. 12:03
 18/27 anonim ***** válasza:
93%

Te kezdtél el kötekedni :D

Leírtam, hogy a jelenlegi jogszabály alapján vállalkozó csak az lehet, aki rendelkezik érettségivel, és az ennek megfelelő képzést végzi el.

Te arcoskodsz itt, hogy márpedig ez nem így van, mert ha te fizetsz valamiért, akkor az van, amit te akarsz. :D

2023. máj. 29. 12:53
 19/27 anonim ***** válasza:
0%
Bocsánat, hogy a tapasztalataimra hagyatkoztam és mertem kiírni.
2023. máj. 29. 15:58
 20/27 anonim ***** válasza:
91%
Bát a műkörmös képzésben aztán hatalmas tapasztalatod lehet...
2023. máj. 29. 16:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!