Dm vagy Rossmann?
DM. Régen nagy Rossmannos voltam, de most már egyértelműen DM.
Amúgy a Müllerrel sajnos az a bajom, hogy eddig 2 városban laktam, és mindkettő városban mindig úgy alakult, hogy a Müller az hozzám képest kb. a város másik felén van. :D Szóval általában ritkán szoktam csak menni Müllerbe. Talán ha lenne weboldaluk, ahol fent vannak a termékeik, akkor gyakrabban mennék Müllerbe, mert akkor pontosan tudnám, hogy milyen márkáik, termékeik vannak, és akkor tudnák ott is nézelődni, és ha valami megtetszik, akkor elmennék megvenni. Viszont így igazából olyan kieső helyen van a Müller, hogy céltalanul nem éri meg elmenni.
Én szinte mindig dm-es voltam.
Ott van számomra a legjobb kínálat.
Rossmannba ritkán tévedek be(évente 1-2 alkalommal maximum). Séta tavolsagban nincs is a közelemben.
A Müller meg túl drága 😬. Illetve hiányolom én is, hogy nincs webshop, ahol lehet online nézelődni, vásárolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!